Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слънчево затъмнение през октомври 2023 г.: Кога е и как ще се отрази на вашата зодия?

27 септември 2023, 21:33 часа

Слънчевото затъмнение в астрологията се счита за значимо събитие, което може да повлияе на енергията и тенденциите в отношенията, баланса и хармонията. През 2023 г. ще има два такива периода. Първото слънчево затъмнение беше през пролетта (20 април), второто ще се случи в средата на октомври.

Пръстеновидното слънчево затъмнение ще започне на 14 октомври и ще се проведе в знака на Везни.

Въздушният знак Везни се свързва с партньорство, справедливост, естетика и социално взаимодействие. Също така съответства на 7-ми астрологичен дом , който отговаря за връзките и брака, партньорствата от всякакъв вид, конкуренцията и дори съдебните спорове.

Всичко това казва, че трябва да сте подготвени за засилване на такава енергия от 11 до 16 октомври.

В астрологията слънчевото или лунното затъмнение винаги е период на промяна. Те сякаш дават зелена светлина, че трябва да направим нещо и да продължим напред.

Друго слънчево затъмнение на 14 октомври ще бъде отговорно за засилването на енергията на взаимодействието и справедливостта.

Зодиите, които често изпитват любов от пръв поглед

Овен

Слънчевото затъмнение активира сектора на кариерата на Овен. Те ще усетят прилив на амбиция и желание за успех. Това е чудесен момент за поставяне на нови професионални цели и разработване на стратегически планове.

Телец

За Телците есенното затъмнение се фокусира върху пътуването и знанието. Телците ще намерят вдъхновение в духовни практики и философия и ще започнат да се наслаждават на самообучението.

Близнаци

За Близнаците затъмнението ще засегне сектора на ресурсите и интимните отношения. Ще искате да промените финансовото си положение или да изградите силна романтична връзка.

Рак

За Раците през този период се активира секторът на партньорството. Съществуващите отношения може да претърпят трансформация и ще се появят нови обещаващи връзки.

Лъв

Слънчевото затъмнение ще окаже влияние върху работата и здравето на Лъва. Увлечени от управленски задачи, Лъвовете не трябва да забравят за здравето си. Промените в работната ви среда могат да доведат до напредване в кариерата.

Каква е любовта при различните зодиите?

Дева

За Девите затъмнението ще подчертае творческата и романтичната зона. Това ще е чудесно време за артистична изява и задоволяване на страстите. Девите няма да могат да бъдат дълго с някой, който не е на една вълна с тях.

Везни

Затъмнението активира сектора на дома и семейството във Везни. Ще искате да заздравите връзките с близки и да решите редица ежедневни проблеми.

Скорпион

Скорпионите ще имат затъмнение в сектора на комуникацията и обучението. За да не тръгнат в негативна посока, Скорпионите трябва да са отворени към придобиване на нови умения и обмен на идеи.

Стрелец

Затъмнението ще засегне финансите и самочувствието на Стрелеца. Така че е време да преразгледате целите си, свързани с парите, включително инвестициите.

Козирог

При Козирозите е активиран секторът на самосъзнанието и себеизразяването. Представителите на знака ще искат да претърпят лични трансформации, за да изявят истинската си същност.

Водолей

Затъмнението ще засегне скритите сфери и духовността на Водолеите.През този период е вероятно да изпитате ярки сънища и интуитивни прозрения.

Риби

Рибите ще имат по-силни социални връзки. Ще искате да установите приятелски отношения и да влезете в ново сътрудничество в работата.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес