Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слабости на различните зодии, чрез които могат да се манипулират

10 май 2023, 22:00 часа

Проблемът с манипулацията вече е активно засегнат от психолози, но понякога такъв едностранчив поглед не решава напълно проблема. Важно е да познавате всичките си страни, защото върху характера влияят не само възпитанието, генетиката или обществото, но и знакът на зодията. За да неутрализирате въздействието на хората върху нашето подсъзнание, трябва да разберете върху какви слаби точки могат да ви окажат натиск.

Овен и Скорпион

И двата знака са много силни. Но това понякога им изиграва лоша шега, защото е толкова трудно да спреш влак, който бърза с пълна скорост. И Овните, и Скорпионите първо действат, а после мислят, а това създава много проблеми и развързва ръцете на манипулаторите.

Толкова е лесно да ядосаш тези хора, като окажеш натиск върху егото им, а след това те могат да говорят твърде много, да издадат тайна или нещо подобно. И изпускат парата, отдавайки се на всякакви сериозни неща, което се отразява зле на личните им отношения.

Алчността е най-голямата слабост на тези зодии

Телец и Везни

Тези знаци са много зависими от това към какво са привързани - място на пребиваване, уют, комфорт, любими домашни любимци, сладки малки неща. Ако са лишени от всичко това, те могат да изпаднат в нестабилно психо-емоционално състояние, което понякога води до зависимости, които ги унищожават.

Везни и Телец трябва да се научат да не зависят толкова много от навиците си.

Близнаци и Дева

Те са толкова различни и въпреки това имат много общи неща. Близнаците са твърде общителни - те просто нямат време да разберат скритите мотиви на другите хора. Те всъщност първоначално смятат всички за приятели, защото не могат да бъдат сами за дълго време.

В това Девите много приличат на тях. Взискателни, целенасочени, те вярват, че редът е техният бог, защото съветите, които дават на другите, са безспорно верни. Но хората не винаги оправдават очакванията им.

Кои са слабостите на всеки от зодиакалните знаци?

Стрелец и Козирог

Изненадващо, но и двата знака много трудно се примиряват с гледната точка на някой друг. Смятат се за прави във всяка ситуация и се ядосват, когато някой има дързостта да изрази гледна точка, различна от тяхната. И Козирозите, и Стрелците се опитват да заемат лидерски позиции именно за да дават сами инструкции и никога да не се подчиняват.

Риби и Водолей

Тези две зодии са манипулирани чрез изкривените си себевъзприятия. Те оценяват себе си не съвсем трезво, какво да кажем за оценката на други хора. Водолеите са глухи за забележки в своя посока заради изключителен егоизъм, а Рибите – заради собствената си уязвимост. Те не възприемат конструктивен диалог, вярвайки, че просто искат да ги обидят.

Рак

Раците са много зависими от чувствата, понякога не знаят как да кажат „не“ на себе си. Ако този човек се влюби, тогава можете да го манипулирате. Но в същото време е желателно да се приспи бдителността на Раците, защото те са много подозрителни и се обиждат за дреболии.

Лъвове

Няма нищо по-лошо за Лъва от публичното унижение или срам. И всичко това, защото те са много зависими от мненията на другите. За лъвовете е жизненоважно да бъдат първи във всичко и да слушат похвали по свой адрес.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес