Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 12-18 август 2024 г.

10 август 2024, 11:40 часа

През предстоящата седмица една от зодиите ще се радва на успехи в работата и баланс в личния живот. Коя е тя и какво очаква останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 12-18 август 2024 г.

ОЩЕ:  Месечен хороскоп за август 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Още: Кои са най-неустоимите зодии според астрологията, на които не можем да устоим?

Сега не е моментът да демонстрирате амбициите си. Самоувереността също може да се окаже ненужна. Не бъдете прекалено взискателни към другите. Опитайте се да разберете близките си и техните нужди. През целия период не се препоръчва да се обвързвате с никакви обещания - най-вероятно няма да можете да ги изпълните по различи причини, които до голяма степен няма да зависят от Вас. Петък ще е добър ден за научна, творческа или друга интелектуална работа. В неделя се опитайте да сведете до минимум контактите - активното общуване може сериозни да Ви умори.  

Седмичен хороскоп за Телец

През тази седмица настъпва благоприятно време за решителни действия, промяна и ясно планиране на бъдещи събития. Така че не се страхувайте да си поставяте големи цели и да мислите няколко стъпки напред. В четвъртък са вероятни нови полезни запознанства, ако е необходимо, можете да разчитате на подкрепата на приятели. До края на седмицата намалете натоварването до минимум и не насрочвайте важни срещи. В неделя се опитайте да запазите баланс  отношенията и да не предизвиквате близките си.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Нечуван късмет ще застигне тези 3 зодии през АВГУСТ

Очертава се доста успешна седмица в емоционален план. Ще почувствате радост и удовлетворение във всяка дейност, която извършвате. Сега ще бъдете по-гъвкави от всякога, така че пътувайте, общувайте, срещайте се с различни хора. В петък помислете какво бихте искали да промените във всекидневието си. Много скоро ще имате възможност да промените живота си към добро. През целия период ще бъдете заобиколени от грижа и любов.

Седмичен хороскоп за Рак

През тази седмица ще трябва да положите усилия, за да то победите мързела. Ако успеете, то тогава постигнатите резултати  ще ви позволят да изпитате чувство на удовлетворение. Много от дейностите Ви най-после ще получат сериозен тласък. Ситуацията в работата ще започне да се подобрява радикално, доходите ще се увеличат, личният живот ще се подобри и дори жизнеността Ви ще се повиши. Така че бъдете по-активни и нито за миг не се съмнявайте в успеха си.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: Кои зодии ще трябва да погледнат болезнената истина в очите?

През тази седмица ще е необходимо по-добре и внимателно да анализирате новите идеи и планове, да обърнете внимание на недостатъците и да ги отстраните и едва след това да започнете да изпълнявате замисленото. Седмицата ще бъде много натоварена, очакват се запознанства, срещи и получаване на огромно количество нова информация. Не се опитвайте да участвате във всичко, но и се опитайте да се възползвате от всички възможности наведнъж. Приоритизирайте задачите и така ще успеете.

Седмичен хороскоп за Дева

Седмицата може да започне с приятни изненади. Ако сте в отпуск използвайте времето си, за да промените обкръжението си, да си починете от работата и грижите. Сега те могат да почакат. В средата на седмицата бъдете внимателни. Съществува риск да забравите нещо важно в пристъп на творческо вдъхновение. Не пропускайте да честитите рождения ден на близък приятел. Най-благоприятният ден за вас тази седмица ще бъде петък. През почивните дни направете така, че времето Ви да е изпълнено с изкуство. Бъдете творци!

Още: В събота: Златен медал по щастие ще спечелят тези зодии!

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

През тази седмица най-важната Ви задача ще бъде да доведете до успешен край всички задачи, започнати по-рано. Не отлагайте нищо за по-късно. В личния ви живот са възможни сериозни промени. Вашите желания започват да се сбъдват. Приливът на сили буквално ще ви позволи да преместите планини и дори най-смелите ви мечти могат да се сбъднат. Основното нещо е да не се съмнявате, тъй като много зависи от Вас и от Вашите постъпки.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: 4-те женски зодии, които са идеални майки

През тази седмица не се отклонявайте от планираното. Сега ще можете да постигнете блестящи резултати в работата. Авторитетът Ви ще се увеличи и ще можете да се надявате на солидна печалба. Очаква Ви кариерно израстване. Точно сега можете да постигнете много и да доведете важни неща и проекти до край, но емоционалното равновесие няма да ви навреди. Помогнете на близките си по въпроси, които ги вълнуват и не могат да се справят сами. 

Седмичен хороскоп за Стрелец

През тази седмица работата може да изисква допълнителни усилия от вас, така че е по-добре незабавно да решите сами с каква част от нея наистина можете да се справите. При никакви обстоятелства не се съгласявайте да увеличите този лимит. Не се спирайте на дребни задачи, а се фокусирайте върху по-големи цели. Сега не е моментът да пестите време и усилия, за да проверите надеждността на новите партньори, едва тогава има смисъл да започнете да работите заедно. Новите идеи и контакти могат да донесат късмет, но в същото време се опитайте да избегнете ненужни, празни срещи.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: 4-те мъжки зодии, които са идеални бащи

Тази седмица може да ви обхванат ревност и раздразнителност. Не се опитвайте да решавате наведнъж своите и чужди проблеми, в противен случай до края на седмицата ще преживеете срив. Дълго време крихте способностите си, дойде време да ги разкриете пред другите - някои ще бъдат шокирани. В петък заявете ясно целите си в разговор, това ще бъде изключително важно за вас по-късно. Помогнете на приятели и роднини, доколкото е възможно, но оставете малко сили и обърнете внимание и на любимия човек.

Седмичен хороскоп за Водолей 

През тази седмица най-накрая забравете за проблемите в работата. Някои от Вас ще са на почивка, но все още ще са до шия в работата. Имайте предвид, че много от това, което си пожелавате тази седмица може да се сбъдне, така че внимавайте какво си пожелавате. Или поне се уверете, че формулировката е ясна. Научете се да съчетавате старо и ново, като изхвърляте всичко ненужно. През почивните дни можете да прекарате страхотно с приятели извън града. Не си отказвайте нито един момент на щастие и отпускане. 

Седмичен хороскоп за Риби 

През тази седмица постепенно ще решите почти всички натрупани въпроси, които са Ви притеснявали през последните седмици. Лошото е, че сега може да се добавят нови проблеми. Всички изненади, приятни и не толкова, ще бъдат свързани предимно с работата. Трябва да се успокоите и да се съсредоточите върху най-важното, като същевременно не изпускате от поглед дребните неща. Опитайте се да обърнете внимание на децата си и да ги предпазите от импулсивни и необмислени действия. Може да бъдете посетени от оригинални идеи, които би било препоръчително да запишете на сигурно място.

Още: Незабравим уикенд: Спомените от него ще топлят тези зодии цяла зима

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес