Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пълнолуние във Водолей на 19 август 2024 г. - прогноза за всички зодии

16 август 2024, 11:25 часа

На 19 август 2024 г. в 23:23 часа ще настъпи Пълнолуние в знака на Водолея. 

Лунен календар за 2024 година

Новолуние 2024 година

Пълнолуние 2024 година

Влияние

Още: Пълнолуние на 19 август: Пълен обрат в живота на тези 3 зодии

Настоящото пълнолуние е подходящо време да се разделим с всичко, което ни е омръзнали и разваля качеството на живота ни. Време е да спрем да мислим "Какво ще кажат хората" и да имаме повече самочувствие. Сега е моментът да се отървете от отрицателните мисли, които Ви пречат да се движите напред. 

Овен, Телец, Близнаци

Представителите на знака Овен не трябва да се страхуват да обявят желанията и мечтите си - дори може да очаквате повече. Телците ще бъдат загрижени за работата си - може би е време да помислите за нова длъжност. В личния живот ви очаква щастие и хармония. Близнаците ще са истински късметлии, особено що се отнася до въпросите, свързани с висшето образование.

Рак, Лъв, Дева

Още: Идващото пълнолуние ще донесе прилив от щастие за 3 зодии!

Любвеобилните Раци ще се сблъскат с трудна ситуация, която ще разтърси емоционалното има състояние. Това може да се отнася до семейството, работата или финансовото състояние. Огнените Лъвове ще могат да преразгледат кръга си на общуване и да открият таен недоброжелател. Девите ще се заемат с въпросите, свързани със здравето. Не забравяйте за психическото разтоварване - вземете си отпуск и разпуснете.

Везни, Скорпион, Стрелец

Везните ще се радват на кратък и необвързващ флирт в социалните мрежи. Скорпионите ги очакват напрегнати семейни спорове - ще  преосмислите някои неща. Стрелецът ще бъде потопен в общуване - пазете енергията си.

Козирог, Водолей, Риби

Козирозите ще имат продуктивен период, свързан с подобряване на финансовото им състояние. Водолеите ще се заемат със себе си - подобряване на външния вид. Чувствителните Риби ще преоткрият себе си в нещо творческо и дори нестандартно. Ще настъпи край на самотата им.

Още: Парично пълнолуние - ето кои зодии ще бъдат позлатени!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес