Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петък 13-и ще сбъдне мечтите на тези зодии

12 януари 2023, 16:38 часа

Петък 13-и се счита за фатален ден, но той ще донесе много късмет на 2 зодии. Те ще имат възможността да сбъднат мечтите си. Вселената ще ги закриля и ще им върви във всичко.

Рак

Вселената ще ви даде възможност да срещнете хора, с които да реализирате всяка своя идея. Те могат да ви помогнат с обещаващ проект, да станат ваши приятели. Възможно е дори сред тях да има човек, който да сподели живота си с вас. 

Новолунието през януари няма да донесе нищо добро на тези зодии

Освен това в петък 13-и ще има някаква повратна точка, която ще ви даде шанс да промените нещата от миналото. Вероятно ще се сдобрите с някого, с когото сте скарани.

Водолей

Водолеите ще бъдат много доволни този петък, тъй като ще могат да завършите проект, върху който са работили дълго и упорито.

Звездите предполагат, че в резултат на това представителите на знака ще получат не само признание, но и голяма сума пари. Именно това ще им помогне да сбъднат мечтите си.

Зодиите, които много скоро ще плачат от щастие

Съветът към Водолеите е да не се страхуват и да правят това, което пожелаят. Екстремни спортове, като скачане с парашут, няма да им бъдат излишни. Приливът на адреналин е сигурен за тях на петък 13-и.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес