Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Перфектно здраве или сериозни проблеми е подготвил месец май за различните зодии

06 май 2023, 22:33 часа

До средата на май мнозина все още ще усещат ефектите от слънчевото затъмнение, което отвори коридора на затъмнението на 20 април 2023 г. Погрижете се за здравето си, особено при наличие на хронични заболявания.

Овен

В началото на май Овните трябва да сменят обичайния си график, за да сложат край на постоянното недоспиване и кръговете под очите. Ще е добре, ако най-накрая намалите часовете, прекарани на вашия смартфон и пред компютъра.

Телец

С настъпването на май Телците ще усетят липса на енергия. И колкото и да е странно, причината може да е злоупотребата със сладкиши. Затова е по-добре да се опитате да черпите сила и жизненост от здравословната и правилна храна.

Близнаци

През май винаги енергичните Близнаци изведнъж ще почувстват вътрешна умора и желание да намалят темпото. Вероятно по този начин тялото се опитва да сигнализира за необходимата почивка.

Най-лошите черти в характера на зодия ДЕВА

Рак

При Раците май ще е относително спокоен и стабилен. Такова затишие ще ви помогне да се концентрирате върху работата. Все пак, не надценявайте силата си - спазвайте балансирана диета и спокойо ежедневие.

Лъв

През май Лъвовете трябва максимално да избягват алкохола и цигарите. Лошите навици този месец ще се отразят особено зле на благосъстоянието. За да намалите желанието за такива хобита, спортът ще ви е от полза.

Дева

Сега много Деви могат да се почувстват уморени. Причината за емоционалното прегаряне е битовата и работна рутина. Само една ваканция или няколко дни бездействие може да ви спаси от депресивното настроение.

Везни

През май може да се появи мания за идеалната фигура. Такава малко параноична мисъл може да доведе до неприятности - леки наранявания, навяхвания. За да избегнете подобни последствия, внимавайте с необичайно натоварване за себе си.

Какво трябва да знаем за зодия Дева

Скорпион

Май ще донесе на Скорпионите много приятни моменти. Но за това има условие - трябва да се откажете от негативните нагласи. Затова е важно да контролирате емоционалните си изблици и да не се разпускате малко у дома. Претоварването с информация също провокира нервност.

Стрелец

Ако се почувствате зле през май, не се самолекувайте. Веднага отидете на лекар - той ще поеме лечението и наистина необходимите лекарства. Възможно леко влошаване на здравето вероятно е свързано с нездравословен начин на живот.

Козирог

До средата на май Козирозите ще имат непреодолимо желание за промяна на нещо в себе си - ще искат спешно да се запишат на козметик. Но не трябва да го правите от емоции, особено когато става въпрос за процедура на инжектиране. Отделете няколко дни за обмисляне и изучаване на техниката.

Водолей

През май Водолеите може да имат нужда от помощта на зъболекар. Вероятността от болка в зъбите или проблеми с венците ще се увеличи - и някои от тези проблеми бяха камбани, но те бяха упорито игнорирани.

Риби

Звездите съветват Рибите да не задържат обидата в себе си и да дават воля на негативните чувства по правилния начин. В противен случай можете да спечелите не само депресия, но и стомашни проблеми. Силовите тренировки във фитнеса ще помогнат за облекчаване на негативизма.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес