Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новолунието на 21 януари ще позлати тези зодии

20 януари 2023, 16:03 часа

Новолунието на 21 януари ще се отрази положително на финансовото състояние на 3 зодии. Това астрологично събитие ще им предостави златни шансове, които ще ги направят много щастливи в различни сфери от живота им. Според астролозите върху тях ще се излее дъжд от пари. ю

Ето кои са тези зодии:

Водолей

На дневен ред за Водолея може да е среща с човека, когото преди това са считали за неподходящ за тях. Следователно те ще разберат, че не всички ситуации изискват конфронтация и трябва да изразят чувствата си напълно открито.

Зодиите, които ще забогатеят през февруари

Новолунието на 21 януари ще им донесе късмет не само в любовта.

От професионална гледна точка Юпитер в Овен ще им помогне да подчертаят своята уникалност и таланта си за реализиране на определени проекти. По този начин тяхната креативност и професионален принос ще бъдат забелязани от най-влиятелните личности от техния кръг. Всичко това ще се отрази положително на финансовото състояние на Водолея.

Козирог

Козирозите ще трябва да преминат през някои трудности, преди да вкусят от радостта на успеха, който ги очаква след  новолунието през януари. 

Новолунието на 21 януари НЯМА да донесе късмет на тези зодии

Представителите на този знак ще имат шанс да напреднат в кариерата си благодарение на планетата-пазител Сатурн. Техните постижения не само ще получат похвала, но и ще им позволят да се радват на признанието на всички около тях. Всичко това предвещава светло финансово бъдеще.

Близнаци

През следващите дни представителите на тази зодия най-после ще имат възможност да приключат завинаги с проблемите си. Водени от положителните вълни на Луната във Водолей, те най-накрая ще успеят да се освободят от бремето си, изчиствайки това, което ги е измъчвало толкова години.

Това ще стане чрез примиряване с миналото им. Цялата тази динамика ще стимулира духа им, че ще се почувстват готови да се отдадат с тяло и душа на работата. Това ще им позволи да напреднат значително от професионална гледна точка.

Новолунието на 21 януари ще донесе истинско щастие на тези зодии

Освен това, Близнаците ще се възползват и от определени съвети, които ще им бъдат от полза финансово.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес