Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-привлекателната физическа характеристика на всяка зодия

13 март 2023, 22:33 часа

В астрологията физическите характеристики показват какви хора сме. Всеки знак има нещо уникално в себе си. Това е областта, с която те се чувстват най-сигурни, и това е така, защото това е мястото, което е най-силно свързано с жизнения път на индивида. 

Овен

Овни, една от най-зашеметяващите ви черти са вашите вежди. Разбира се, всичко останало във вас е страхотно, но веждите ви просто властват. Какво изразяват те? Свирепост или невинност. 

Телец

Телци, това, което е най-прекрасно сред прекрасните черти на тялото ви, са устните ви. Обичате да докосвате и да бъдете докосвани, така че това е една от най-чувствителните части на тялото ви, която е най-хубава. 

Близнаци

Това, което се откроява най-много във външния ви вид, е цветът на лицето ви. Жизнената ви нагласа и позитивният ви характер ви карат да изглеждате и да се чувствате млади.  

Рак

Стомахът е мястото, откъдето черпите сили, откъдето идва вашата интуиция и съпричастност. Поддържайте го в добра форма (отвътре и отвън). Пеперудите в стомаха ви представляват чувствителност и любов. 

Кои са най-силните качества на всяка зодия?

Лъв

Косата е това, което е най-прекрасното в Лъва. Какъв по-добър начин да покажете своята царственост и сила от силната, жизнена коса? Вие привличате вниманието всеки път, когато влезете в стаята.

Дева

Дева, най-добрата ви физическа черта е кожата ви. Знаете това, защото работите усилено, за да я поддържате чиста. Склонността ви към упорита, методична и последователна работа си личи точно по тялото ви. 

Везни

Везни, най-добрата ви черта е долната част на тялото ви. Какво казва то за вас? Оказва се, че в астрологията тази част на тялото е израз на нежност и мила, добра природа. За вас е изключително важно да живеете в хармония с хората. Само ако всички бяха толкова очарователни и дружелюбни, колкото сте вие! 

Скорпион

Тук е изненадата - гениталиите. Какво означава това? Осъзнавате силата, която имате, и знаете как да я използвате. Не влизате в близки отношения с всеки, но в това е вашата сила.

Най-красивите представители на Зодиака

Стрелец

Стрелци, гърбът ви е най-добрата ви физическа характеристика. Той ви дава сили да постигнете всички цели, колкото и трудни да са те.

Козирог

Козирогът може да се гордее със своите крака. Независимо дали отивате на парти или просто на работа, краката ви и начинът, по който ходите, помагат за подобряване на имиджа ви.

Водолей

Крака - това е частта от тялото на Водолеите, която е най-важна за тях. Те са тези, които ви позволяват да тичате към свободата и прогреса. Те са тези, които ви носят там, където можете да направите промяна в света. 

Риби

Очите са тези, които са вашият отличителен белег, Риби. Вие виждате повече в хората и ситуациите, отколкото само това, което е отвън. Вие сте емпатични артисти. Очите ви насочват към хората, които се нуждаят от помощ и на които можете да я дадете.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес