Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-любящите и страстни жени на Зодиака

01 март 2023, 23:44 часа

Овен

Овенът винаги слуша инстинктна си. Не се шегува и веднага стига до въпроса, който го вълнува. Ако импулсивността на плътта я тласне към някого, който я привлича много физически, няма да има какво да я задържи. Винаги взима това, което пожелае.

Нейната страст е за нея истински огън, който веднъж запален едва ли ще може да угасне, без да намери своето удовлетворение. Мъжете са предупредени: да се влюбите в жена Овен означава да се изправите срещу истинско торнадо от страст! Бъдето готови за дълги и забавни нощи.

ТОП 3 на най-страстните зодии

Скорпион

Жените Скорпион са много пламенни, чувствени, страстни, обичащи. За тях интимността играе основна роля във връзката и е много важна. За тях сексът е основен начин на изразяване, който може да даде воля на въображението и чувствата им.

Когато намерят най-добрия партньор за тях, са готови на всякакви експерименти, нови приключения и немислими до сега действия. Те знаят как да се забавляват и знаят как да бъдат свободни и уверени в себе си между чаршафите. Мъж, който е партньор на жена Скорпион, няма начин да изпита липси или да се оплаче от нещо.

5-те най-страстни зодии, които привличат останалите като магнит

Телец

Жените Телец са страстни по природа. Телецът е знак, който обича удоволствието - всеки радостен аспект от живота, храна, изкуството, секса.

Жената Телец може да разкрие чувствената си същност, ако е придружена от правилния човек. Тя обича да се отдава на страстта и няма задръжки. Тя няма да бъде голям експериментатор като жената Скорпион, но умее да бъде много щедра и в сексуалната връзка влага всичко от себе си. Мъжете няма как да останат разочаровани.

 

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес