Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-лошите черти в характера на зодия СКОРПИОН

19 април 2023, 20:20 часа

Чудите се какво не ви е наред? Знаете, че имате някакви проблеми, но не можете да си ги обясните? Спокойно, звездите знаят всичко, защото имат добра гледка отгоре и достатъчно време да наблюдават. Нашият характер, минало, бъдеще и всичко, каквото се сетите, се определя единствено и само от астрологичните сложнотии, нали така.

Нищо не зависи от нас. Дори и лошите черти в характера ни. Време е да ви разкрием най-голямата тайна.

Кои са най-лошите черти на ЗОДИЯ СКОРПИОН?

Вие сте много отмъстителни. Толкова сте несигурни в себе си, че сте предприели стратегия да атакувате първи, за да не атакуват вас.

Обожавате да гледате как другите страдат, защото сте се убедили, че те всъщност напълно го заслужават, а вие на свой ред трябва да получавате само най-доброто.

Вие сте отрова за всички, до които се докоснете.

3 неща, които никога не трябва да казвате на Скорпион

Най-лошите черти на зодия Скорпион

- Ревниви

Със Скорпиона шега не бива. Ревността им обаче върви ръка за ръка с отмъщението. Ако нараните Скорпиона, то очаквайте да ви се върне тъпкано. Представителите на тази зодия се вбесяват, ако партньорът им обърне малко повече внимание на някого, когото считат за заплаха. Често могат да бъдат и малко обсебващи.

- Потайни

Скорпионът е потайна и загадъчна зодия. Представителите на зодията почти никога не разкриват нещо за себе си на хората, защото се страхуват, че ще бъдат наранени.

- Доминантни

Тази зодия се слави с манията си за контрол и доминация. Скорпионите не обичат да бъдат контролирани от другите и винаги се стремят за надмощие.

- Обидчиви

Ако направите нещо, което според Скорпиона е недопустимо, няма да ви бъде простено. Има голям шанс действията ви да предизвикат недоволство, което в последствие ще ви се изсипе като дъжд от ясно небе.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес