Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На Игнажден: Богат гост ще влезе в дома на 4 зодии!

20 декември 2023, 06:13 часа

Игнажден е един от най-любимите български празници. Той е свързан с годишната цикличност на природата и започването на подготовката за новата година. Традицията казва, че какъвто първи гост влезе в дома ви, такава ще бъде новата 2024 година. Има 4 зодии, които ще имат особено щастие тази година - Овен, Телец, Скорпион и Риби. Тях ще ги "полази" богат гостенин (първият гост се нарича полазник) и това ще определи благодатна нова година. Разберете повече по темата в следващите редове.

Овен

Нека да започнем с Овена. Тези, родени под тази зодия, са пълни с енергия и жизненост, което ги прави чудесни домакини. Те обичат да празнуват и да провеждат прекрасни тържества. Тази година, те ще получат скъп гост в буквален и преносен смисъл, който ще ги зареди с късмет и сполука за идващата нова година. Овенът може да очаква да има много успехи в кариерата си и ще бъдат истински магнит за пари.

Телец

Телецът е известен с любовта си към лукса и уютното. Тези, родени под зодия Телец, са отлични кулинари и наистина знаят как да организират една прекрасна вечеря. Тази година Телецът може да очаква гостенин, който ще им носи скъпи подаръци и ще ги развълнува с визитата си.Това означава, че през новата година, Телците ще бъдат сред зодиите, които ще получат най-много подаръци и ще имат големи парични успехи.

Скорпион

Скорпионите са възможно най-противоречивите зодии, но и отчасти мистериозни. Те винаги знаят как да създадат интересни и забавни парти, където никой не остава извън полето на зрение. Тези, родени под тази зодия, обичат да използват имотите си като място за провеждане на събития. Тази година те ще имат гостенин, който ще направи всичко възможно, за да направи добро впечатление. Скорпионите ще имат успехи в новата година, но ще трябва да са предпазливи и да не правят твърде големи рискове.

Риби

Рибите обикновено са емпатични хора, които са много привързани към своите близки. Тази година, те ще посрещнат свой близък човек , който ще напълни дома им със смях и веселие. Това ще създаде прекрасна атмосфера и ще подсили усещането за радост и общност. По такъв начин ще им върви и през новата година, като ще имат многобройни причини за радост и ще получават подкрепа от близките си. Това означава, че без усилия ще печелят своите пари, а късметът ще е тяхен постоянен спътник. Общо взето, Рибите ще могат да се радват на една спокойна и благополучна нова година.

В заключение, Игнажден се явява не само като важен български празник, но и като символ на обновление и започване на нова година. Той носи обещание за късмет и благосъстояние, особено за зодиите Овен, Телец, Скорпион и Риби. Всяка от тези зодии може да очаква свой собствен тип щастие и успех в новата година, като приема своя полазник с отворено сърце и усмивка. Нека всеки от нас приветства новата 2024 година с надежда и радост, като празнуваме Игнажден с любов и уважение към нашите традиции.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес