Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 31 май: Тези зодии ще претърпят голяма лична трансформация

31 май 2024, 06:03 часа

Този петък, 31 май, три зодиакални знака може да открият, че това е повратна точка.

Не можем да се върнем към това, което сме били някога, тъй като сме се борили толкова упорито, за да стигнем там, където най-накрая сме сега. Вече не можем да допускаме определени неща в живота си, независимо дали са под формата на токсични хора или токсично мислене.

Още: Слънце, плаж, море... О, не! Тези зодии това не ги влече

Три зодиакални знака се отказват от негативната енергия. Това изисква смелост и кураж, затова астрологичната енергия на 31 май може да ни създаде трудности. И все пак, веднъж щом разберем, няма връщане назад към незнанието. През целия си живот сме научили толкова много и най-накрая сме готови да признаем пред себе си, че да, достатъчно сме умни, за да различаваме доброто от лошото, и да, достатъчно сме силни в самочувствието си, за да останем верни на себе си, дори когато другите искат да бъдем някой, който не сме.

Това е много силен ден за три зодиакални знака и макар че за да останем силни, може да ни е необходим гръбнак, ние сме готови.

Телец

Не беше толкова отдавна, когато се бяхте насочили към нещо - и все пак това нещо не се получи така, както очаквахте. А вие, като жаден за учене Телец, определено сте продължили напред и сте научили нещо важно от това, което ви се е случило. Един от тези важни уроци ви е научил да се доверявате на интуицията си и да не се обръщате назад. На 31 май, ще разберете, че когато една врата се затвори, друга се отваря.

И именно тук откривате доверието си във Вселената. Вие сте човек, който научава урока си и след това го прилага. И макар че може да не получавате овации за способността си да се движите напред, вие не основавате действията си в живота на това, което другите мислят за вас.

Положителната страна: Разочарованието трае само определен период от време в живота ви. И да, вие сте били силно разочаровани от някого, но не виждате смисъл да задържате това разочарование повече. Вие сте свободен агент, който се движи през света въз основа на мъдростта, която сте придобили.

Дева

Забелязали сте, че нещо в живота ви не работи. Мислели сте, че ако вложите сърцето си в това, онова и другото нещо, някакво чувство за цел ще ви разсее достатъчно. И все пак не можете да не забележите едно много очевидно нещо: не сте щастливи. И така, ако не сте щастливи, тогава цялата цел на света няма да ви изтръгне от това, ако тази цел е неправилно насочена.

31 май ви дава възможност да вкусите от собствената си самозаблуда. И макар че това може да звучи сурово, това е предупредителният сигнал, от който сте имали нужда. Сега сте готови да бъдете щастливи. Вече не се нуждаете от фалшива смелост или неавтентични ходове, които показват на другите колко сте щастливи, когато всъщност сте далеч от това.

Положителната страна: Най-накрая започвате да се чувствате така, сякаш нямате и секунда за губене. Превключили сте на друга предавка и макар че пътят дотук беше дълъг и труден, ще откриете, че вече не можете да си губите времето да се преструвате на щастливи. Сега искате истинско щастие и ще го получите!

Стрелец

Осъзнавате факта, че сте прекалено бързи в действията си, което означава, че сега, когато сте намерили своя глас и сила, сте почти готови да отрежете главата на някого, ако дори каже „бу“ във ваша посока. Нямате търпение за бой, а когато това се случи, хората се свиват от ужас - което НЕ ви харесва, но на което не можете да помогнете, когато станете толкова свирепи, както обикновено правите.

Проблемът на хората, които се гърчат от ужас във ваше присъствие, е, че нищо не се прави. Налага се да ви хулят и да се страхуват от вас и макар че това може да е готино, когато сте млад човек и искате да впечатлите хората с твърдоглавата си позиция, изглежда по-скоро като проблем. И кой ще се възползва от този проблем? Никой, тъй като няма никакви ползи.

Още: Диваци: Не, тези зодии просто искат да живеят без задръжки

Положителната страна: Петък, 31 май ви дава да разберете, че макар да е вярно, че сте преминали точката, от която няма връщане назад, не е нужно да се превръщате в чудовище заради това. Ще видите, че можете да свършите и кажете също толкова много с доброта и уважение и че чопленето на главите на хората само ви изолира. По същество това е времето, в което се научавате как да балансирате емоциите си и да правите компромиси с други мнения.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес