Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 21 май: Вселената помага на тези зодии да преодолеят предизвикателствата

21 май 2024, 06:03 часа

Много от нас са се оказвали в ситуация, в която се нуждаят от нещо повече, от нещо като „вдъхновение“, когато става въпрос за работа, романтичен живот, а може би дори и за обикновеното ни ежедневие. Животът си има рутина и макар че рутината е отличен начин да поддържаме нещата постоянни, ние сме склонни да се отегчаваме, ако не получаваме стимул. Във вторник, 21 май, три зодиакални знака може да открият, че се нуждаят от допълнително „нещо“, което да ги накара да се раздвижат.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 20-26 май 2024

Знаете как става това: поискайте и ще ви се даде. Можем да очакваме да намерим това, което търсим сега, защото всичко, което трябваше да направим, е да признаем, че имаме нужда от него. Ако успеем да направим това освобождаване в психиката си, можем да „поканим“ Вселената да ни помогне.

Телец

Като цяло винаги сте в състояние да намерите нещо, с което да ангажирате времето си. И все пак през последните дни се чувствате така, сякаш сте в застой. Днешният ден носи кулминацията на това състояние на застой и ви притеснява толкова много, че знаете, че трябва да направите нещо по въпроса. Не се задоволявате да се превърнете в купчина дървен материал. Нуждаете се от вдъхновение.

Не търсите вдъхновение от други хора, а искате да го намерите сами. Не искате да зависите от някой друг, за да ви донесе това, от което се нуждаете.

Щом се захванете с някакъв проект, вие отново ще се превърнете в онзи щастлив млад телец, потънал в творчество, щастлив да бъде сам, зает с изкуства, занаяти, мисли и медитации. Светлата страна винаги е на ваше разположение, защото никога не сте си позволили да ударите дъното.

Лъв

21 май въвежда идеята за скука за вас и тя не ви харесва ни най-малко. Не можете да не се почувствате така, сякаш не „заслужавате“ скуката, особено като се има предвид, че сте един от най-изобретателните зодиакални знаци. Все пак не сте освободени от това чувство и затова е време да си намерите нещо, което да ви вдъхнови.

Имате нужда от промяна и импулс. Имате нужда да ускорите темпото на нещата, тъй като сте станали бавни и може би „прекалено спокойни“. С други думи, дотолкова сте свикнали с рутината, че сте забравили какво е да разчупите тази форма и да действате импулсивно. Това е, което чувствате, че липсва в живота ви в този момент: спонтанността. Може би се колебаете дали да се откъснете от рутината, но знаете, че точно от това се нуждаете.

Знаеш какво да правиш и как да го направиш. Това е вашето призвание: излезте навън и живейте живота си. Опит! Рискувайте! Наслаждавайте се!

Козирог

Последното нещо, което някога бихте искали да си признаете, е, че ви е скучно. В никакъв случай, не и вие, Козирог. Според вас скуката е за неудачници, непросветени и без въображение. И все пак, ето ви тук и започвате да си мислите, че може би сте били твърде строги с това съждение, тъй като сте доста отегчени от ситуацията в живота си.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 20-26 май 2024

21 май, вторник, ви показва, че от вас зависи дали ще направите стъпки към създаване на вълнение в живота си, или просто ще приемете това, което имате. Ще намерите вдъхновението, от което се нуждаете, за да създадете промяната, която желаете.

Положителната страна е, че това е начинът, по който работите, Козирог. Вие сте чудо, когато става въпрос за обновяване, и нито веднъж не сте се подвели. Вие сте този, който прави големите промени в живота си, и че не става дума да чакате някой да дойде и да ви спаси. Ще направите това, което е необходимо, и ще обичате това, което създавате.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес