Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 14 юни: 3 зодии, чиито желания се сбъдват след съвпада на Луната с Уран

14 юни 2024, 06:03 часа

Ако мислим позитивно, можем да превърнем всички мисли във възвишена реалност. Макар че този вид магия е достъпна за всички, ще видим как този вид сила е нещо, което три зодиакални знака практически изпиват.

Още: 3 зодии, чиито ангели пазители няма да оставят молитвите им без отговор

Така че, когато си пожелаем звезда по време на Луна тригон Уран, виждаме намерение, увеличено в проявление. Или, ако трябва да опростим, мечтите се сбъдват. Нека се отдадем на това на 14 юни. Да мислим за най-доброто и да сбъдваме мечтите си. Да се възползваме от този универсален дар и да го оползотворим по най-добрия начин, тъй като той е наш.

Дева

Спомняте ли си дните, когато наистина и искрено вярвахте, че можете да сбъднете мечтите си? Въпреки че с времето са избледнели някои от тези идеи, все още се чувствате силни по този начин. Това, което може да видите да се случва на 14 юни, е, че все още го имате в себе си, Дева; магията все още е жива. Сега е време да я приложите на практика.

По време на транзита на Луната в тригон с Уран ще откриете, че умът ви може да работи извънредно. Това е добре; в петък, 14 юни, това, което ви се върти в главата, са само добри пожелания. Искате това, което искате, и ще го осъществите.

Луната в тригон с Уран не е ленива, когато става дума да помогне на някого с мечта, която се нуждае от проявление. Тъй като се чувствате добре със себе си, с човека, в когото сте успели да влезете, и с човека, в когото сте се ПРЕВЪРНАЛИ, в този момент се чувствате доста силни. Готови сте да сбъднете някои мечти.

Везни

Само ако. Само ако? Везни, в живота ви няма "само ако", а на 14 юни няма да има никакво съмнение относно това, което ще се случи. За вас има проявление на голямо намерение, а вие имате възможност да се усмихнете меко, знаейки, че вие сте тези, които са се добрали до това място. Е, вие и онова малко нещо, наречено "вселена", но кой е придирчив? По време на Лунен тригон с Уран можете да създадете съдбата си, която ще се появи в петък като сбъднато желание.

Тук няма високомерие, Везни; вие знаете на какво сте способни и сте благодарни, че живеете в свят, в който желанията могат да се сбъдват. Вече не сте съблазнени от мрака, който ви предлага много малко от това, което искате. Искате любов, светлина, щастие и възможности и точно това получавате по време на ориентирания към продуктивността транзит на Луната в тригон с Уран.

Ако можете да си го пожелаете, можете да го направите, а това винаги е бил вашият девиз, Везни. Никога не се ограничавате и въпреки че разбирате, че имате "реалност", с която да работите, все пак сте доста настойчиви, когато става въпрос за разширяване на територията ви, що се отнася до желанията. Мечтаете за големи неща и възнамерявате да се възползвате по най-добрия начин от тези мечти. И за щастие, в петък желанието ви се сбъдва.

Риби

О, Боже! Това може да си кажете в петък, тъй като сте доволни от нещо, което най-накрая се е получило за вас. Макар че в действителност може да кажете нещо с малко повече ентусиазъм, вие сте от хората, които държат на лекотата, дори когато се изисква голям жест. Вие сте си вие, а не някой друг, и ако това, което измисляте, е "О, добре", то трябва да разберем, че така изразявате радостта си.

'Радост' е това, което ще изпитате сега, защото вашето скромно малко желание се е сбъднало за вас. Благодарение на транзита на Луната в тригон с Уран можете да го признаете и да живеете в него до края на живота си, защото това ваше желание е трайно. Не сте поискали много, тъй като никога не сте егоисти, когато става въпрос за желания, но о, малките неща, които те карат да се чувстваш замаян, нали, Риби?

Още: 3 зодии, които са склонни към пристрастяване към социалните мрежи

Не си губите времето да си пожелавате неща, които могат да се объркат. Вие сте в много добра хармония с Вселената и чувствате, че искате да допринесете за положителното преживяване, а не да го отслабите. Ще видите, че това наистина е много щастлив ден за вас, тъй като се чувствате изпълнени дотолкова, доколкото мечтата ви е била проста и ето я тук, точно сега... всичко е ваше.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес