Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Месец на благородния човек“: Китайски хороскоп за февруари 2024 г.

02 февруари 2024, 21:33 часа

Февруари въвежда годината на зеления дракон и с началото на този месец се установяват нови енергии, които сме чакали!

Основната линия на тези енергии е свързана със семейството. Какво се случва извън дома ни зависи от това какво се случва вътре в дома ни. Затова се опитайте да съсредоточите всичките си мисли и действия върху вашия дом, върху вашето домакинство, върху вашето семейство и това, което се случва вътре във вашия дом.

Февруари или месецът на Огнения тигър според китайския календар носи блясък, енергия, оптимизъм, вътрешна сила и надежда. Освен това, тъй като месецът принадлежи към класа на пътуващите звезди, той дава мощен импулс за промяна на обстановката и движение. Бъдете готови, че събитията могат да се развиват много динамично и е важно да извлечете правилния опит от тях.

Зодиите, които често изпитват любов от пръв поглед

И разбира се, китайската Нова година е 10 февруари! Лунната Нова година! Чудесно време да си пожелаете нещо и да планирате каква ще бъде годината ви. Можете да направите практика: запишете мислите си за това как бихте искали да направите своята година на зеления дракон и да я запазите. В края на годината можете да прочетете и да видите колко близо сте били до осъществяването на мечтите си.

Февруари, месецът на огнения тигър, за съжаление ще бъде пълен с дни без богатство. Само четири дни, за които не трябва да планирате важни покупки, финансови движения, разходи, договори и документи, пряко свързани с финансите. Това са 2, 4, 10 и 11 февруари!

Болничните през февруари също са доста изобилни - 7, 8, 19, 20, 21. На тези дати не е необходимо да планирате важни за вас медицински интервенции, планирани операции или медицински посещения, тъй като има риск от получаване на неправилна диагноза или просто изпадане в негативно настроение.

На кои зодии е писано да намерят истинската любов през 2024 г.

Февруари започва с много слаби енергии - 3 и 4 февруари са енергийно трудни дни, за които е най-подходяща само почивката, тъй като 3 февруари е краят на годината на заека и завършва с кисел, измъчен акорд - денят на разрушителя. А 4 февруари е началото на годината на дракона, започва и с разрушителя, денят на каменното куче. Затова в такива дни е най-добре да си починете и определено да не планирате нови неща.

За родените в деня на ин метала това ще бъде месецът на благородния човек. Потърсете рождения си ден с помощта на калкулатора бацзи. Тази красива звезда дава подкрепа в бизнеса и шанс да срещнете помощник или водач при разрешаването на вашите проблеми.

Февруари също завършва не много добре - два дни на загуби се случват на 26 и 27 февруари, по-добре е да направите тези дни почивни дни, тъй като всичко, направено през тези дни, рискува да бъде загуба на време.

По-добре е да не планирате инициативи, импулсивни покупки, важни разговори или запознанства за тези дни. А още по-добре е да ги прекарате в спокойна, комфортна обстановка, правейки нещо, което обичате, което в друг период ще смятате за загуба на време.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес