Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магически прилики: Коя вещица сте според зодията си?

07 декември 2023, 11:22 часа

В света на магията и вълшебството всяка вещица има свои собствени уникални черти, странности и сили, подобни на знаците на зодиака. Както във филми, така и в телевизионни сериали виждаме вещици, които удивляват със своята индивидуалност и сила на характера. Невероятно, ние, следвайки астрологията, можем да намерим вещица, близка до нас по дух и личностни черти.

Овен

Овенът, с неговата решителност и желание за себеизразяване, може да види ехото на Малефисента в себе си. Тази героиня, въпреки скритата си болка и разочарование, намира сили да се довери отново и да продължи към своето щастие.

Телец

Телците, със своята решителност и жажда за красота, напомнят на кралица Равена от Снежанка и ловеца. Тази смела и решителна жена има вътрешна сила, насочена към постигане на това, което иска.

През 2024: 4 зодии ще сбъднат съкровената си мечта!

Близнаци

Близнаци, чиито настроения се променят като вятъра, са като младата Паночка от Вий, която умело манипулира външния си вид и е способна да приема различни образи в живота.

Рак

Раците, със своята емпатия и чувствителност, могат да видят себе си в образа на вещицата Урсула от Малката русалка, която има дълбоко чувство на самовлюбеност и вътрешна сила, която може да повлияе на околните.

Лъв

Лъвовете със себевлюбени и организаторски способности могат да се разпознаят в Огледалната кралица от Братя Грим, която се стреми да възвърне своята привлекателност и младост.

Дева

Девите, дисциплинирани и спретнати, са отразени в Хермин Грейнджър от света на Хари Потър, символизирайки интелигентност, лоялност към приятелите и сила на духа.

Зодии дати на раждане - всичко за зодиите на едно място (Таблица)

Везни

Везните, с тяхното желание за хармония и любов към красотата, са отразени в образа на Сабрина от „Сабрина, младата вещица“. Тази добра вещица, въпреки магическите си способности, се сблъсква с ежедневните проблеми, поставяйки ги над борбата със злото.

Скорпион

Скорпионите, със своята страст и независимост, могат да се видят в Джадис от Хрониките на Нарния, могъщата и уверена кралица, господарка на магическия свят.

Стрелец

Стрелците, със своя авантюризъм и харизма, могат да се разпознаят в Кира Шемаха от „Магьосниците“, ярка и смела магьосница, лидер и водач.

Козирог

Козирозите със своята издръжливост и стабилност намират паралел в Пайпър Халиуел от Charmed, която не само владее магията, но и се стреми към щастлив семеен живот.

Водолей

Водолеите, с техните оригинални идеи и способност да ръководят, могат да видят характеристиките на Вещицата от гората, жена, която преследва целите си и има силни комуникативни умения.

Риби

Рибите, с тяхната интуиция и склонност към мечтания, са отразени в Кики от Witch's Delivery Service, енергична и трудолюбива вещица, която се опитва да наруши рутината на живота си.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес