Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лунният календар и неговото влияние: Петте най-опасни дати през юли

09 юли 2023, 21:33 часа

Лунният календар е древен инструмент, използван от хората за планиране на важни начинания. Влиянието на луната може да направи някои дни опасни и нещастни според астролозите.

През юли има пет изключително опасни дати, които могат да доведат до конфликти, болести, парични проблеми и други неприятности. Астролозите силно препоръчват да се избягват важните начинания на тези дати и да се проявява повишено внимание.

7 юли - Намаляваща луна в Риби

Първата опасна дата е 7 юли. Под влиянието на зодия Риби, хората могат да станат разсеяни и невнимателни. Рисковете включват загуба на предмети, наранявания и измами. Производителността може да бъде намалена, а денят е опасен за бракове и сключване на договори. Въпреки това, големите покупки са приемливи.

Късметче за 9 юли 2023 според зодията

10 юли - Луна трета четвърт в Овен

На 10 юли бизнесът, изискващ точност, внимание и постоянство, може да бъде засегнат. Хората могат да станат безразсъдни и импулсивни, склонни към неоправдани рискове. Възможни са кавги за дреболии и разваляне на връзки. Особено важно е да се внимава с огъня.

14 юли - Намаляваща луна в Близнаци

14 юли не е подходяща дата за решаване на големи проблеми. Хората могат да имат трудности да се съсредоточат върху една задача. Рискът от хранително отравяне се увеличава, така че е препоръчително да се наблюдава диетата. Денят не е успешен за жените по всички въпроси.

9 е добро число за 4 зодии - късметът идва на 9 юли 2023 г.

17 юли - Новолуние в Рак

17 юли е най-нещастливата дата през месеца за здравето. Денят е свързан с намаляване на тонуса на тялото, загуба на работоспособност, обостряне на хронични заболявания. Вероятността от наранявания е увеличена, така че е важно да се внимава при спортуване. На работното място е по-добре да се избягват рискованите начинания.

26 юли - Луна първа четвърт в Скорпион

26 юли е неблагоприятен ден за финансите. Не е препоръчително да се дават и заемат пари, за да се избегне рискът от дългове. Също така, е важно да се избягва откровеността с непознати хора и да не се вдига телефона от непознати номера.

В заключение, лунният календар може да бъде полезен инструмент за планиране и предотвратяване на неприятности. Въпреки това, винаги е важно да се водим от здравия смисъл и личната ни интуиция.

Мария Борисова
Мария Борисова Отговорен редактор
Новините днес