Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през октомври 2024 (част 2)

02 октомври 2024, 06:40 часа

Везни

Понякога най-доброто, което можете да направите за себе си в любовта, е наистина да се вслушате в това, което ви казва сърцето. Например, ако се върнете от прекрасен ден с някого (може би нова среща или вашата половинка) и все още имате момент на „да, но...“, това може да е знак за някаква неизследвана несъвместимост или необходимост да се разровите в подсъзнанието си за това, което ви задейства.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 30 септември - 6 октомври 2024

Скорпион

Потърсете три случая на повтарящо се поведение в романтичните си срещи този месец. Това ще разкрие истината за това с кого сте, независимо дали става въпрос за нов човек или за някой, с когото сте от известно време. След това се запитайте дали сте съгласни с този модел на поведение.

Стрелец

Дошло е времето да бъдете честни със себе си. Наистина ли искате любов и романтика? Или искате да си вземете почивка и просто да се наслаждавате на самотата си? Правилният отговор винаги ще бъде този, който ви носи спокойствие и ви позволява да изживеете любовта, без да се чувствате изтормозени.

Козирог

Очаквайте само най-доброто, особено през първата половина на месеца. Насърчаваме ви също така да оставите сърцето си да поеме инициативата, за да се забавлявате най-много по време на това пътуване, независимо дали става въпрос за обновяване на гардероба ви, резервиране на уединение за двойки или за покана към половинката ви за среща!

Водолей

Вашият месец на любовта идва със съответните условия. Ако успеете да останете верни на най-дълбоките си потребности в любовта през първата половина на месеца, през втората ще откриете истинско общуване и нежност. Мислете за партньорството си от гледна точка на дългосрочния план. Бихте ли представили този човек на най-добрите си приятели и семейството си? Можете ли да си представите как отглеждате деца или пътувате по света заедно години наред?

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 30 септември - 6 октомври 2024

Риби

Месеца за вас в любовен план ще бъде изцяло посветен на изразяването на вашата грижа и привързаност чрез действия в името на доброто. От вас зависи дали ще го направите, като се погрижите за романтичния си партньор в пристъп на болест или ще го изненадате с ваканция от списъка на мечтите. Идеята е да се запитате какво би накарало другия да се почувства обичан и след това да се постараете да го направите.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес