Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лятна любов: Четири зодии, които ще намерят любовта това лято

14 май 2023, 09:22 часа

Вашият хороскоп за необвързани е тук, за да ви разкрие кои 4 зодии ще намерят любовта още това лято. Морски приказки, слънце, вълни и морски страсти - как да устоите на чаровния усмивка на непознат, който ви привлича?

Тези зодии ще се влюбят лудо до края на лятото:

Близнаци

Най-накрая ще дойде вашето време, в което ще разберете колко силно може да бъде взаимното привличане от пръв поглед. Вие трябва да забравите всички неуспехи, тежки връзки и още по-тежки раздели. Вярвайте малко повече в хората и ще се озовете във вихъра на лятно любовно вълшебство. Още при първото пътуване това лято ще срещнете чаровна сродна душа, която ще разпознаете сред стотици. Първото впечатление никога не лъже, затова се доверете.

Закъснялата любов пристига при тези зажаднели за нея зодии

Везни

Може би мина повече време, отколкото сте очаквали, но трябва да знаете, че чакането си е струвало. Любовта ще дойде при вас с гръм и трясък в последните дни на лятото. Няма да повярвате, но човекът, който ще грабне сърцето ви, не е непознат. Ще преоткриете някой, за когото сте забравили отдавна. Всичко се случва с причина, затова не се тъжете, ако лятото ви започне с трепети, които бързо ще отлетят. Това не е вашият човек, той ви чака на прага на есента.

Между тези две зодии ще се зароди любов през МАЙ

Скорпион

При вас всичко се случва бавно и полека, затова не се изненадвайте, ако любовното ви увлечение прерасне в страстна приказка чак след няколко месеца. Хубавото е, че историята ще започне с първите дни на лятото. Не бива да прекарвате много време у дома, а използвайте всяка възможност да излизате и да се запознавате с нови хора. Точно такова случайно излизане ще ви донесе щастие, за което не сте и мечтали.

Риби

Вашата лятна любов ще бъде типично морска приказка. Пътуването ви до морето ще се окаже повече от вълнуващо, когато за първи път се запознаете с новата си тръпка. Повярвайте ни, още в началото ще разберете, че вечерта ще има продължение... надяваме се много дълго и щастливо. Бъдете малко по-уверени в себе си и нещата ще се случат.

Мария Борисова
Мария Борисова Отговорен редактор
Новините днес