Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой е най-късметлийският ден през ЯНУАРИ?

09 януари 2023, 14:01 часа

Тези от вас, които се интересуват от астрология, знаят, че 2022 година завърши с три ретроградни планети. Това бяха Меркурий, Марс и Уран. Всички те ще се върнат към директно движение през първия месец на 2023.

Марс е планетата на конфронтацията и враждебността. За съжаление от месец октомври насам тя не спира да сее хаос и конфликти.

Тези две зодии ще се превърнат в галеници на съдбата до края на месец Януари

Време е да ви успокоим. От 12 януари тази планета се връща към нормалното си движение и именно това ще е най-благоприятната дата за всички зодии.

Последните няколко месеца бяхме свикнали да попадаме в недоразумения в общуването, както и вербални конфликти.Ретрограден Марс се случва веднъж на две години. Затова и неговият неблагоприятен ефект се усеща много по-осезаемо.

На 12 януари всеки от зодиакалните знаци ще усети прилив на енергия. На зодиите ще им е много по-лесно и приятно да комуникират помежду си и няма да срещат никакви затруднения.

Пригответе се за най-хубавия ден през месец януари. След 12 – ти всичко ще започне да се подрежда по начин, за който сте се надявали.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес