Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии ще са "близки с тъгата" днес - неприятни спомени ще изплуват

20 април 2024, 06:13 часа

Астрологията и емоциите ни имат много по-тясна връзка отколкото повечето хора си мислят. Поради тази причина, някои зодии са определени за бъдат близки с тъгата днес. Неприятни спомени ще нахлуят в съзнанието и ще им припомнят тъжни моменти от миналото им. Разберете повече кои са тези зодии.

Близнаци

Близнаците ще си спомнят днес за моментите, в които са били наранени в предишна връзка. Някаква ситуация ще отключи поток от спомени за дълги разговори, които в крайна сметка не са успели да предотвратят раздялата. Така че тези неприятни моменти отново ще се върнат в тяхното съзнание и ще развалят настроените им през съботния ден.

Дева

Девите могат да очакват, че някой близък до тях ще ги излъже за нещо съвсем дребно и незначително. Въпреки че това няма да е голяма лъжа, актът ще напомни на Девите за минали ситуации, в които са били измамени. Въпреки че ситуацията е маловажна, тя ще доведе до цял албум от неприятни спомени, които ще развалят деня на Девите. Не трябва да им се дават, а да се опитат да продължат напред.

Лъв

Лъвовете може да се сблъскат с неприятен спомен, отключен от дегустация на определена храна. Може би някоя традиционно ястие, което са яли в компанията на човек, с който вече не са в добри отношения, ще ви върне в миналото. Всеки залък ще ви носи мисли за стари разговори и моменти, споделени заедно. Така, вместо утешение в храната, Лъвовете ще намерят повод за тъга и размисъл за миналото.

Скорпион

Скорпионите може да се сблъскат с неприятни спомени от миналото чрез изговарянето на определена дума, което ще предизвика силно дежавю за тях. Тази дума може да бъде нещо обикновено, но за тях ще носи тежки емоционални спомени от предишен конфликт или раздяла. Ще се почувстват като кучето на Павлов, тъй като това ще е техният сигнал за появата на болезнен спомен.

Всеки зодиакален знак преминава през своите уникални емоционални предизвикателства и тази събота не е изключение. Важно е да помним, че такива моменти ни дават възможност да се справим с миналото. Трябва да ги използваме като стъпало в нашето развитие за в бъдеще, а не за повторяне на болезнени спомени.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес