Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са слабостите на всеки от зодиакалните знаци?

15 декември 2022, 22:33 часа

Всеки знак от Зодиака има своите малки и не толкова малки слабости. Кои са слабостите в любовта на всеки от зодиакалните знаци?

ОВЕН

Тази зодия е абсолютно безпроблемна. Овните са патологично неспособни да кажат „не“ на всяка молба на когото и да било. Разбира се, такъв алтруизъм е прекрасен. Просто много по-малко свестни хора го използват. Така че си струва да се научите да казвате „НЕ“ понякога.

ТЕЛЕЦ

Телецът абсолютно не може да устои на удоволствията във всичките им проявления - любов, угаждане, гурме храна и скъп алкохол. Като цяло всичко най-добро трябва да е тяхно без изключение.

5-те най-уязвими и слаби зодии на Зодиака

БЛИЗНАЦИ

Тази зодия много често не изпълнява обещанията. Не, че не иска. Просто много често забравя или дава други обещания, които напълно изключват изпълнението на предишните. Като цяло, ако има нещо, те не са виновни.

РАК

Раците са много сантиментални. Минали връзки, минали болки, минали мечти. Разбира се, в това няма нищо лошо, но затънали в миналото, има голям риск да пропуснат бъдещето.

ЛЪВ

Слабостта на тази зодия е суетата. Лъвовете не могат да живеят без обществеността, общественото внимание и признание. И ако изведнъж го загубят по някаква причина, тогава им е изключително трудно да се изправят отново на краката си.

Кои са слабите страни на всяка зодия?

ЗОДИЯ ДЕВА

Девите обичат да анализират всичко. Тяхната педантичност не дава ни най-малък шанс за сетивно възприемане на света. От една страна, това е добре, но, от друга страна, не всичко в света може да се обясни с логика.

ВЕЗНИ

Слабата страна на Везните е противоположният пол. Ако този знак на зодиака хване окото на нова привлекателна мишена, той буквално губи главата си: знакът „ИСКАМ“ светва пред очите му и това е, оттук нататък мишената няма шанс.

СКОРПИОН

Тази зодия е абсолютно безкомпромисна. Всичко или нищо, направи или умри и още хиляда и една поговорки, които напълно оправдават подобни възгледи на Скорпионите. Въпреки че, разбира се, в дългосрочен план тази „слабост“ играе в техните ръце.

Тези зодии ще преживеят невиждан УСПЕХ

СТРЕЛЕЦ

Основната слабост на Стрелците е нуждата от внимание. В името на това този зодиакален знак ще флиртува, ще флиртува, ще чати, ще танцува - като цяло ще направи всичко, за да получи нов трофей, поразен от най-силния чар на Стрелец.

КОЗИРОГ

Козирозите имат нужда от любов – чиста и искрена. А също и от нежност, внимание и грижа. Те трябва да бъдат обгрижвани и да се възхваляват и най-малките им заслуги. На това те отговарят с преданост и лоялност.

ВОДОЛЕЙ

Слабостта на Водолея в новите му хобита. Тоест концептуално това дори не е слабост. Но точно това пречи на грандиозния потенциал на Водолея да доведе до това, което преди това е започнало да се мисли. И така е във всичко – работа, бизнес, взаимоотношения. Нов ден, нов хоризонт.

РИБА

Слабото място на тази зодия е прекалената мечтателност. Никой не спори, мечтата помага да се продължи напред във всяка ситуация. Но въображаемите светове на Риби могат да засенчат реалността, което не винаги е добре за стабилно състояние на нещата.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес