Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-раздразнителните зодии според астрологията?

16 юни 2023, 22:00 часа

Ставате ли редовно раздразнителни и капризни? Дразнят ли ви най-малките неща?

Всеки има лоши дни от време на време. Някои зодии обаче изглеждат по-толерантни към тях. Когато имате негативно отношение, това се отразява на това как виждате света, живеете живота си и взаимодействате с другите.

Ако очаквате нещата да се объркат в живота ви или хората да ви разочароват, те най-вероятно ще го направят. Проблем с настроението е, че ако бъде оставено само, то може да ескалира в по-интензивни чувства на гняв, тъга, разочарование и негодувание.

В повечето случаи всеки човек мрънка, когато не се е наспал или е пропуснал хранене. Понякога обаче това е по подразбиране във вашия зодиакален знак.

Най-острите камъни на зодиака - ето кой кой е!

Скорпион

Скорпионите са чувствителни, но не искат обществото да забелязва тяхната слабост, така че я прикриват под заядливостта. За да спрат да бъдат капризни, мъжете и жените Скорпион се свързват със състрадание.

Риби

Когато става дума за капризно настроение, Рибите са друга зодия, която е невероятно чувствителна. От дребни раздразнения до големи неудобни разговори, всичко ги притеснява твърде много.

Те стават изключително недоволни и раздразнени. Затова и са една от най-чувствителните и сприхави зодии. За мъжете и жените Риби незначителните раздразнения стават големи и по-сериозни.

Освен това тяхната заядливост има тенденция да се разпространява и върху другите около тях. Така че, за да избегнат цялата тази драма и мрачна природа, препоръчително е хората Риби да измислят творчески изход за себе си.

Козирог

Дори и най-малките неща могат да накарат Козирога да изпадне в лошо настроение, от разликата в температурата до вида светлина, която ги огрява.

Като една от най-темпераментните и сприхави зодии, Козирогът се нуждае от спокойно място, където да се успокои. Когато са сами или откъснати от външния свят, Козирозите анализират най-добре емоциите си.

Тяхната заядливост обикновено е индикация, че трябва да се отпуснат и да спрат да се тревожат за нуждите на другите. Музика, йога, медитация, вана или дихателни упражнения могат да им помогнат да се чувстват по-малко раздразнени и капризни.

Кои зодии ще ударят на камък в следващите дни

Рак

Предимно семейните дела ги правят най-избухливи. Не само това, ако мъже и жени Рак видят някаква несправедливост около себе си, те всъщност превключват режима на гнева си с щракване с пръсти.

Въпреки това, добрата новина е, че колкото и гневен и раздразнителен да е Ракът, той може да се възстанови бързо. Най-доброто, което могат да направят, е да погледнат общата картина. Въпреки факта, че са посочени като едни от най-избухливите зодии, те разбират как дребните раздразнения могат да обърнат нещата срещу тях.

Следователно техният гняв никога не оказва дългосрочно въздействие. Освен това Раците се чувстват по-добре и по-малко мрачни, ако се концентрират върху всички положителни аспекти на живота си.

Дева

На последно място в списъка на мрачните и сприхави зодии е зодия Дева. Ако Дева е на работа и има нещо, за което е ентусиазирана, но обкръжението им звучи по друг начин, те ще станат мрачни.

Но те притежават спокоен характер. Друго страхотно нещо, което правят, е да признаят раздразнението си и да се опитат да разберат какво го причинява.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес