Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-благоприятните дни за сватба през лято 2024

29 май 2024, 07:55 часа

Ако искате да се радвате на дълъг и щастлив семеен живот, то тогава внимателно подберете датата на сватбата, съветват астролозите. Сватбеният сезон за 2024 вече стартира, затова днес ще ви представим кои дни са идеални за провеждане на брачна церемония.

Преди всичко е най-добре да не бързате със сериозните решения и да огледате отново възможностите, които ни предоставят планетите.

Още: Тези 3 зодии са на път да отворят нова глава в живота си

Астрологичният избор на датата на брака е много важен по няколко причини:

Успешната дата ни дава възможност да изберем успешен семеен хороскоп. Тоест моментът, в който се извършва бракосъчетанието може да се счита за момента на раждане на новото семейство. В него е кодирано как точно ще се развие животът на двойката и какъв ще бъде бракът – щастлив или нещастен.

Ако всички основни показатели на хороскопа за успешен брак са налице, тогава съответно и самият той обещава да бъде по-хармоничен, въпреки неизменните трудности, които съпътстват съжителството между двама души.

Също така, правилно подбраната дата за сватба ще осигури душевната хармония, защото двойката ще е спокойна за бъдещето си и ще вярва в щастливия развой на събитията.

Още: 15 оригинални пожелания за младоженци

За какво да помислите най-вече при избора на дата за сватба?

При избора на дата за сватба е от съществено значение да се отчетат няколко важни фактора, включително положението на Луната и Венера. Най-добре би било да направите консултация с астролог, но и сами може да се справите, след като сте наясно с някои факти.

Според астролозите, най-успешните дни за сватба през настоящия сватбен сезон са:

• 22 май 2024 г.

• 29 юни 2024 г.

• 27 юли 2024 г.

• 3, 27 август 2024 г.

• 19 септември 2024 г.

• 30 октомври 2024 г.

• 3, 8, 12, 29 ноември 2024 г.

Ако изберете някоя от тези дати, няма да сгрешите. Със сигурност ще се наслаждавате на един спокоен и щастлив съвместен живот.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес