Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои професии ще направят богати различните зодии?

13 октомври 2023, 09:17 часа

Всеки може да забогатее, като намери перфектния бизнес или страхотна работа. Но какво да кажем за тези, които искат да спечелят много, но не знаят къде да отидат? Обърнете се към езотериката, разбира се.

В моменти, когато е трудно да вземете решение или трябва да получите сигнал от Вселената, представителите на зодиакалния кръг се обръщат към специалистите на таро. Експертите в разчитането на магически карти са готови да ви кажат кои професии са най-подходящи за различните зодии. Ако искате да печелите много и постоянно, изберете най-подходящия вариант от списъка. И така, кой за какво е подходящ?

Представителите на огнената зодия Овен, която дарява хората с лидерски качества, биха били идеални за работа в областта на управлението и бизнеса, в държавните структури. Лесно овладяват и професиите на архитект или тези, свързани с шофиране.

Коя е идеалната кариера според зодията

За хората, родени под егидата на втория знак на зодиака - Телец - професиите, свързани с хората, ще донесат печалба и успех: психолози и учители, съдии и политици. Ще бъдете добри и в работата, която изисква яснота и ред: одитори, счетоводители или инспектори.

Близнаците са подходящи за професии, свързани с общуването и красотата. Те могат да станат успешни козметолози, дизайнери, фотографи, мениджъри по продажбите, организатори на събития, стилисти, художници и татуисти.

Представителите на зодия Рак ще постигнат успех и ще забогатеят, ако свържат кариерата си с въоръжените сили или правоприлагащите органи. Подходяща за тях е и сферата на спорта. Но златната мина както на опит, така и на печалба за родените под зодиакалния знак Лъв ще бъде езотериката, лечителството, коучингът и, разбира се, журналистиката и шоубизнесът.

Хората, родени под зодия Дева, ще станат успешни блогъри и психолози, както и писатели и художници. Професиите, които ще им помогнат да забогатеят са: изкуствовед, лекар и историк. Но хората, чийто хороскоп се оказва Везни, трябва да свържат живота си с онези професии, където има взаимодействие с кармата - гадатели, езотерици, астролози, нумеролози.

Сред Скорпионите най-добре печелещи са спортисти, лекари, пожарникари, спасители, военни и психолози в службите за спешна помощ. За тях са подходящи професии, свързани с екстремни спортове и опазване на живота.

Коя е най-подходящата професия за вас според зодията ви?

Друг представител на огнения знак на зодиака - Стрелец - е обречен на успех, ако отиде да работи в областта на творчеството и изкуството или намери свободно място, свързано с нетрадиционни методи на лечение.

Родените под зодия Водолей ще станат богати и известни в области или места, където всичко крещи от лукс и блясък. Индустрията за красота им отива много добре. Но тези, които са Козирози според хороскопа си, ще постигнат най-големи успехи в бизнеса и политиката.

За носителите на зодиакалния знак Риби най-подходящи са онези професии, в които често трябва да се прояви въображение и да се изрази творческа визия. Рибите също ще бъдат търсени в екстрасензорното възприятие и лечението.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес