Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кариерно излитане: 4 зодии ще получат повишение в края на 2023 г.

11 ноември 2023, 12:18 часа

Изненадите за 2023 г. все още не са свършили, а за някои знаци от зодиака е подготвено нещо специално. Кариерен тласък, за който не са и мислили ще се превърне в реалност за някои късметлии. Ето кои от зодиите ще си съберат нещата от работния плот и да се заселят в по-престижни офиси.

Овен

За Телците тази година беше изпитание за сила и търпение. Но вашата воля и упорит труд няма да бъдат напразни. Най-сетне ще получите това, за което сте мечтали - желаната позиция и може би дори увеличение на заплатата. Титаничните ви усилия няма да останат незабелязани – шефът ви хареса желанието ви за успех.

Близнаци

Краят на годината ще е особено плодотворен за Близнаците. Вашите бизнес проекти най-после ще потръгнат, ще ви донесат големи приходи и признание в бизнес средите. А тези, които работят във фирми, съветваме да се подготвят за повишение. „Същата“ позиция, за която сте мечтали, ще стане ваша. Дори за тези, които са решили да си сменят работата, съдбата е подготвила приятна изненада под формата на предложение, за което дори не сте посмели да мечтаете.

Кои зодиакални знаци ще имат успех през втората половина на годината?

Рак

Раците са се доказали като идеални работници тази година. Вашата отговорност, точност и креативност не останаха незабелязани. Трудът ви ще бъде оценен и ще ви бъде предложена по-престижна позиция. Възможно е да снижите малко очакванията си и да започнете работа като депутат, но това е само временна спирка по пътя към върха.

Скорпион

За Скорпионите цялата 2023 година беше успешна в кариерното поприще. В края на годината ви очаква специален подарък - увеличение на заплатата или повишение. Не само в кариерата, но и в личния си живот и здраве сте постигнали добри резултати. Връзките ви са станали по-силни и искрени, а ако сте необвързан Скорпион, то в края на годината имате шанс да срещнете подходящ партньор точно на работното място.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес