Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв тип жена търсят различните зодии?

18 май 2023, 21:44 часа

Любовта е една от най-сложните емоции, които хората изпитват. Но зодиакалните знаци могат да дадат малко светлина в търсенето на идеалната половинка. Мъжете имат свои предпочитания, когато става въпрос за жени, които биха искали да имат до себе си. Нека видим какъв тип жени привлича всяка зодия.

Мъж Овен

Овните обичат страстта и имат нужда от жена, която да ги поддържа в добра форма и да им даде причина да стават всяка сутрин. Те са напълно заслепени от страстта в началото на връзката и търсят жена, която да расте заедно с тях и да им даде причина да продължат да се развиват.

Мъж Телец

Този знак търси дама, която да е толкова душевна и вярна като него самия. Той е способен на дълбока любов и не се страхува да покаже своите чувства. Мъжът Телец често се влюбва в жени, които могат да изпитват силни емоции и не се страхуват да говорят за тях.

Мъж Близнаци

Мъжът Близнаци търси жена, която да бъде страстна и лудо влюбена като него. Той вярва, че отношенията трябва да бъдат изпълнени със страст, щастие и впечатления. Това е знакът, който има нужда от партньорка, която да го подкрепя и да държи на него истински.

Не се доверявайте на ТАЗИ зодия

Мъж Рак

Мъжът Рак мечтае да намери своята сродна душа. Той обмисля дали може да живее с жената до края на живота си, когато я срещне. Раците са емоционални и любящи мъже и се нуждаят от женска личност, за която да се грижат, както и тя за тях.

Мъж Лъв

Лъвовете имат страст към огнените жени. Те очакват да получат цялото внимание и нежност от партньорката си. Лъвовете имат нужда от жена, която да ги предизвика и да ги стимулира да постигнат все повече в живота си.

Мъж Дева

Мъжът Дева не обича игрите и търси жена, с която да остане завинаги. Той иска да бъде приет такъв, какъвто е. Готов е да даде сърцето си на тази, която може да обича истинското му аз и да го приеме.

Кои зодии няма никога да издадaт тайната ви?

Мъж Везни

Мъжът Везни вярва, че любовта живее вечно и търси жена, която да го обича безусловно и да го дари с истинско щастие. Той има нужда от малки изненади и много време, прекарано заедно с любимата. Този знак търси жена, която ще поддържа страстта и романтиката във връзката.

Мъж Скорпион

Скорпионът търси жена, която може да го накара да полудее. Той се нуждае от силна страст и жена, която може да му даде безусловно доверие. Мъжете от този знак обичат спокойни и сексапилни жени, които са лоялни.

Мъж Стрелец

Стрелците не обичат да бъдат обременени от силен характер. Те търсят жена, която да им даде свобода и да ги подкрепя в търсенето им на щастие. Стрелците са свободолюбив знак и имат нужна от спокойна жена до себе си.

Мария Борисова
Мария Борисова Отговорен редактор
Новините днес