Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да облечете, за да отпразнувате Нова година 2024 според зодията?

26 декември 2023, 16:11 часа

Стилът на облеклото привлича така необходимия ресурс, за да влезем в Новата година с правилното настроение. Компетентно композирана визия, базирана на този принцип, помага да се гарантира, че през новата година човек ще може да се възползва максимално от възможностите, предоставени му от Вселената.

А определени цветове на облеклото, избрани за посрещане на нов етап от живота, ще активират енергията на всяка зодия и ще донесат късмет в живота ѝ.

Овен

На Овните идеално подхождат на елегантна рокля със смели елементи и дълбоко деколте. Обувките на висок ток ще бъдат добро допълнение към тази празнична визия. Този зодиакален знак трябва да даде предпочитание на ярките цветове.

3 зодии ще приветстват любовта преди Нова година

Телец

Телците трябва да отпразнуват Нова година в рокля или пола със средна дължина с меки волани. Ключът е комфортът и елегантността. Цветът на облеклото да е бежово, тревисто, прасковено или меко кафяво.

Близнаци

Тяхната енергия ще се съчетае идеално с ярка блуза, дънки с високи токчета, смел гащеризон с изрезка на гърба или дори пижамен костюм. Цветовете трябва да са сини, розови или жълти нюанси.

Рак

Заложете на рокля от ретро магазин, с която хармонично ще се комбинират модерни детайли, например модерни обеци или лачени обувки. Цветовете да са млечен, бял или сребрист вид.

3 зодии ще са истински късметлии през януари 2024 г.

Лъв

Изберете коктейлна рокля или по-смел тоалет - костюм с пайети, пера или плат с нестандартна текстура. Цветовете да са злато, червено, оранжево или фуксия ще се справят успешно с тази задача.

Дева

За Нова година 2024 купете нещо, което по-късно лесно ще се впише в ежедневния ви гардероб - основни костюми, рокли или панталони. Цветовете да са бежово, бяло, кафяво, зелено или синьо.

Везни

Най-подходящото облекло за това ще бъде модерна симетрична рокля или пола и блуза с волани. Цветовете да са различни нюанси на синьо, синьо, розово и нежно зелено.

Скорпион

Скорпионът да да избере прилепнала по фигурата рокля, пола-молив или рокля-калъф. Визията на Скорпион трябва да включва високи токчета, кожени аксесоари и верига. Цветът на дрехите да са винени, тъмнозелени, черни или марсала цветове.

Стрелец

Стрелците трябва да посрещнат настъпващата 2024 г. в удобни панталони, като панталони палацо, и обувки на ток. Блуза с необичайна кройка ще ви помогне да украсите визията. Цветовете в най-вълшебната нощ на годината трябва да са жълто, оранжево, златно или лилаво.

Козирог

Козирозите е по-добре да празнуват Новата 2024 година в строг и елегантен костюм с панталон. Но е по-добре да не експериментирате с цветовете. На амбициозната зодия ще подхождат нюанси на благородни камъни - изумруд, сапфир или гранат.

Водолей

Асиметричните костюми или необичайните рокли, които съчетават детайли от други елементи на облеклото, ще помогнат за това. Ярките нюанси на синьо, зелено, индиго или лилаво ще бъдат основните компоненти на празничния тоалет.

Риби

Загадъчната и нежна природа на Рибите може да се подчертае от рокли и блузи, изработени от полупрозрачни текстури, полата от мрежа или тюл също би била добър избор. Рибите трябва да предпочитат дрехи в сребристи, сини, люлякови, нежно сини или млечни нюанси.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес