Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се държат зодиите по време на разпродажби?

10 ноември 2023, 21:13 часа

Идва времето на Черния петък. Това е онзи „вълшебен” период, в който можете да купите неща, които отдавна сте искали, на добра цена. Ето как се представят  представители на 12 съзвездия по време на големите продажби на стоки.

Овен – проявява агресия

За обичащите хазарта и състезанията Овни разпродажбата се превръща почти в спортно събитие, в което те трябва да спечелят на всяка цена. Затова хората от тази зодия могат да предизвикат скандал в магазин, да се бутата с лакти или да крадат стоките от ръцете на конкурентите.

Телец - предварително проучва цялата информация

Дълбоко в себе си практичният Телец е сигурен, че продажбите са предназначени за глупаци и хора с нестабилен емоционален фон. Затова те винаги са встрани от общата суматоха.

Близнаци - вкусва всеки момент на разпродажба

Колкото повече шум, толкова по-добре - това е мотото на Близнаците. Те отиват на разпродажби като на почивка, търсейки радостно дизайнерски винтидж  дрехи на атрактивна цена.

Кои са идеалните зодии за брак?

Рак – гордо си стои вкъщи

Раците са подозрителни и недоверчиви към света около тях, така че обикновено не посещават разпродажби. След като са чули добри новини от близки за грандиозно събитие, те кръстосват ръце на гърдите си и демонстрират пълно безразличие.

Лъв - купува като за последно

Лъвовете са луди шопахолици. Те са особено пристрастни към марките и статутните вещи. Виждайки отстъпки при тях, те буквално губят ума и стигат до крайности.

Дева - никога не губи ума си

Пълна противоположност на Лъв е Девата. Девите с жест на магьосник ще извадят от джоба си списък с необходимите неща и никога няма да се отклонят от зададения курс.

Везни – поддържат достойнството и добрите обноски

Дори и при най-готината разпродажба, Везните не губят човешкия си вид: със сигурност няма да се борят за правото да притежават например ретро чанта Gucci. Дори и да се предлагаше на много страхотна цена.

Скорпион – търси уловка във всичко

Скорпионите посещават разпродажби единствено, за да саботират целия процес. След като влязат в магазина, те веднага започват да търсят дефекти, петна, стърчащи нишки.

Зодиите, които са нещастни в брака

Стрелец - харчи пари

Стрелците прекаляват с разпродажбите и започват да хвърлят пари на вятъра. Повече от всичко друго те обичат да купуват неща, които по някакъв начин са свързани с пътуването.

Козирог - разстройва се и повяхва

Практичният Козирог се подготвя за разпродажба предварително: той се поставя в правилното настроение и прекарва дълго време във фантазии какво ще купи. В реална ситуация обаче той изпитва повече разочарование, отколкото радост.

Водолей – радва се като дете

Водолеите обичат разпродажбите, както децата обичат Нова година. Обикновено на такива събития те дават воля на вътрешното си дете и купуват абсолютно безполезни неща.

Риби – изпада в депресия

Рибите еднакво обичат и мразят разпродажбите. Те ги обичат, защото могат да си купят нещо, за което отдавна са мечтали, но ги мразят, защото парите свършват твърде бързо.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес