Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да облекчим стреса в новогодишната нощ: Ценни съвети за всички зодии

22 декември 2022, 22:33 часа

Колкото по-близо са празниците край Коледа и Нова година, толкова повече хора се оказват в състояние на умора, тревожност и стрес, защото трябва не само да завършат работата до крайния срок, но и да се подготвят за празника. Експертите разказаха как най-добре да се справят с новогодишния стрес хората от всеки зодиакален знак.

Овен

Овните са дейни хора, така че редовната почивка няма да им помогне. След тежък работен ден преди новогодишните празници трябва да се разходят, да отидат на фитнес.

Телец

Телците се нуждаят от подходяща почивка. Ако преди новогодишните празници почувстват, че настроението им пада и силите им изчезват, трябва да си кажете „стоп“ и да се отпуснете.

Зодиите, които ще имат финансови затруднения в началото на новата година

Близнаци

Близнаците изпитват нужда от приятна компания, за да се отпуснат. Самотните представители на знака могат да отидат на среща. Универсалният начин е да се срещнете с приятели, да говорите за нещо абстрактно, а не за работа и неща, които трябва да бъдат завършени навреме.

Рак

Раците излизат от равновесие от неразрешени случаи, а не от процеса на разрешаването им. Това означава, че в случай на умора и стрес преди Нова година, ще е нужно да се ангажират с най-простите, но най-важни домакински задължения, които ще бъдат лесни за изпълнение.

Лъв

Лъвовете се нуждаят от усещане за празник, за да облекчат напрежението на Нова година. Ако го няма, трябва се срещнат с приятели в последните дни на декември и да се забавляват.

Магична Нова година за тези 3 зодии

Дева

Девата е един от най-мъдрите зодии. Тези хора добре знаят, че новогодишната суматоха става непоносима само ако отлагат нещата за по-късно. Единственият начин за облекчаване на стреса за тези хора е да разрешат всички проблеми възможно най-скоро.

Везни

Везните рядко изпитват стрес, но ако все пак стане, тогава само подкрепата на близките им помага да преодолеят проблемите.

Скорпион

Скорпионите се навиват твърде много. Тези хора обикновено се забиват в ъгъла с несигурност и страхове. Специални медитации , физическа активност ще ги отърват от стреса .

Стрелец

Стрелците имат нужда от промяна на обстановката. Ако са прекалено уморени от новогодишната суматоха и безкрайните неща, тогава в последните дни на декември просто трябва да се отпуснат - да отидат някъде.

Кои зодии ще се подмладят през Новата година

Козирог

Козирозите преди Нова година е необходимо да се концентрират върху работата и финансовите дела. По-добре е да не си спомняте за домакинските задължения, прехвърляйки ги върху раменете на някой друг. Ако това не се получи, по-добре е да организирате време за релаксация за себе си.

Водолей

Трябва да ставате и да си лягате по график. Така стресът ще изчезне заедно с умората или въобще няма да напомни за себе си. Всичко, което трябва да направите, е просто да следвате плана.

Риби

Рибите имат нужда от човек, който да им каже, че всичко върви добре и да не се притесняват. Преди Нова година имат нужда от някой до себе си, на чието рамо винаги да могат да се опрат. Рибите са силни и без стрес, когато работят в екип.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес