Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кои са 6-те най-съвместими двойки зодии

16 юни 2023, 22:33 часа

Годините минават, но не променят нашата склонност да се влюбваме. И в този ред на мисли нека да разгледаме кои са най-съвместимите двойки зодии според астрологията.

1. Телец и Скорпион

Първи в списъка на най-съвместимите зодиакални знаци Телец и Скорпион. Честно казано, тези два зодиакални знака наистина не трябва да разчитат на месеци, дни или дати, за да се сближат. Ако вие, като Телец или Скорпион, имате късмета да се намерите, разбирайте се, тъй като точно там бихте имали перфектна любовна история. Тези две зодии си пасват абсолютно и са създадени една за друга. И Скорпионът, и Телецът са земни, обичат да пътуват, настроени са много хумористични и са много мотивирани.

Въпреки това, от друга страна, Скорпионът трябва да внимава с егото на Телеца, а междувременно Телецът може да се бори, за да привлече вниманието на Скорпиона. Така че, за да работи съвместимостта на Телец и Скорпион, и двата знака ще трябва да положат еднакви усилия. Телецът ще трябва да потисне егото си, а Скорпионът да оценява факта, че Телецът прави това за него.

От Близнаци до Стрелци, Тези зодии ще празнуват до зори!

2. Риби и Рак

Следващата двойка в списъка на съвместимите зодиакални двойки през е Риби и Рак. Тези два знака принадлежат към водния елемент и е по-вероятно да се пресекат. Риби и Рак са много съвместими на различни нива. Рибите са склонни към приключения, както и Ракът. Дори в леглото, въпреки че Ракът може да бъде малко срамежлив в началото, но той няма да останат далеч от действието за дълго, особено след като се почувства удобно в компанията на Риби. С две думи и двата знака улесняват живота един на друг.

3. Овен и Стрелец

За Овен или Стрелец годината ще е пълна с изненади. Дори когато Овен и Стрелец са заедно като приятели, между двамата има несравнима проява на емоции.

Личността на Стрелеца е екстровертна по природа и не обича да бъде овладяна или контролирана. Овните, които често не са готови да се установят, могат само да подкрепят стремежа на Стрелец към свобода. Тези два зодиакални знака са способни да посрещнат страстта и силните страни на другия и двамата са отдадени и страстни, което ги прави една от най-добрите зодиакални двойки.

Кои са 5-те зодии при жените, с които много трябва да се внимава

4. Близнаци и Водолей

Връзката между Близнаци и Водолей е доста старомодна. Тя се основава на интелект, забавление, преживявания и уединение. Като два въздушни знака, те носят много общи неща на масата, което ги прави едни от най-съвместимите зодиакални знаци.

Ако вие, като Близнаци, харесвате Водолей, не се притеснявайте да го изразите. Но преди да го направите, не забравяйте, че на Близнаците им липсва последователност и затова ще търсят постоянното ви внимание. По същия начин Водолеите винаги търсят свобода и тогава Близнаците трябва да ги подкрепят.

5. Козирог и Дева

Дева и Козирог са сладка двойка, която е изцяло отдадена един на друг. Нито един от тези знаци не си пада по забежките и през по-голямата част от времето търси обещаваща дългосрочна връзка. Лоялността и уважението, което двойката Козирог и Дева внася във връзката, ги прави още по-съвместими.

Козирог и Дева трябва да намират ежедневни начини да се свързват един с друг. Като двойка можете да опитате да отидете заедно на сутрешна разходка, вечеря през уикендите и т.н., особено когато животът е натоварен. И двамата сте много придирчиви за това с кого да излизате, така че ако най-накрая сте се намерили, трябва да има нещо специално във вас.

6. Лъв и Стрелец

Лъв и Стрелец по същество са най-съвместимата зодиакална двойк. Заедно те са двойка, която всеки ще обича или ще ревнува. Това, от което Стрелците са по-привлечени, е дивата и игрива енергия на Лъва. И, от друга страна, Лъвът си пада по забавната природа на Стрелеца.

Да бъдеш с някой, който полага усилия, за да накара връзката да работи, е огромно вълнение за Лъва. От друга страна, в случай че несигурността на Лъва вземе най-доброто от тях, това може да отблъсне Стрелеца.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес