Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 22 септември 2024 г.

21 септември 2024, 17:09 часа

На 22 септември 2024 г. една зодиите ще получи подаръци. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за неделя.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 16-22 септември 2024 г.

Тази неделя не се изкушавайте да давате обещания. Склонни сте да бъдете прекалено щедри към другите, но сега не е моментът за това. 

Дневен хороскоп за Телец

Тази неделя обърнете внимание по-сериозно внимание на отношенията в семейството. Ако имате деца, не ги пренебрегвайте, изслушайте ги търпеливо и вникнете в проблемите им.

Още: Кои зодии скоро ще строшат хомота, който влачат от години?

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази неделя се пазете от слухове. Не вярвайте на всичко, което чуете, колкото и доверен да ви се струва източникът. Някой ще се опита да ви използва за нечистите си намерения.

Дневен хороскоп за Рак

Тази неделя помислете за себе си и намерете начин да си осигурите приятно забавление. Разходка с приятели в планината е един чудесен избор за това. 

Още: Тези 4 зодии да се готвят за големи кариерни промени през есента

Дневен хороскоп за Лъв

Тази неделя ще имате възможността да повишите авторитета си пред хора, които са важни за вас. Все пак не преминавайте границите на суетата. 

Дневен хороскоп за Дева

Тази неделя проявете внимание и пестеливост. Рискувате да си купите нещо, което съвсем няма да Ви е необходимо. Не пилейте парите си напразно.  

Още: Зодиите, които са известни като майстори на манипулацията

Дневен хороскоп за Везни

Тази неделя ще разберете нечия тайна. Тя ще ви даде много възможности. Бъдете разумни и честни - не злоупотребявайте с информацията. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази неделя ще стигнете до много и важни изводи. Предстои ви да осъзнаете важно за вас, ще намерите разрешение на проблем или ще откриете изгубена вещ.

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази неделя трябва е добре да внимавате и да се пазите от погрешни стъпки в личния живот. Внимателно обмисляйте всяко свое действие. Не си позволявайте действия извън правилата.  

Дневен хороскоп за Козирог

Тази неделя бъдете готови за това да обяснявате търпеливо и подробно идеите си. В края на деня ще се насладите на разбирателство и любов от страна на половинката ви.

Дневен хороскоп за Водолей

Тази неделя ще ви зарадва дългоочаквана промяна. Бъдете сигурни в намеренията си и следвайте принципите си. Така със сигурност няма да сгрешите. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази неделя е ден, в който ще направите нещо хубаво за другите. Благодарността от отсрещната страна ще е голяма. Очакват Ви подаръци.

Още: Какво предстовлява асцендентът в астрологията

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес