Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Червено кадифе или Наполеон: Каква торта сте според зодията?

19 януари 2023, 22:11 часа

Оказва се, че характерът на всяка зодия спокойно може да се оприличи на торта. Искате ли да знаете кои сте всъщност - традиционен "Наполеон" или лек плодов чийзкейк?

Овен - Три шоколада

Най-изкусителната, най-невероятната и оригинална торта "Три шоколада" много напомня на Овен. Вие, като този популярен десерт, знаете стойността си, поставяте високо летвата и се откроявате забележимо сред другите, по-скромни торти.

Телец - палачинкова торта

Мразите модерните неща и избирате изпитани във времето опции. Наистина, как един бляскав чийзкейк или модерното Червено кадифе може да се сравни с домашно приготвената и толкова вкусна палачинкова торта?

Близнаци - Морковена торта

Вие се отличавате с оригиналност и никога не се стеснявате да се изразявате на висок глас. Популярността на Близнаци, както и на тортата с моркови, няма граници.

5 зодиакални знака, които изяждат храната си за минути

Рак - Сметанова торта

Всички без изключение обичат сметана, а тези, които казват обратното, просто не са я опитвали. Вие, като тази торта, се нуждаете от внимателно наблюдение, но когато бъдете „вкусени“, постоянно ще ви канят на семейни празници.

Лъв - Червено кадифе

Хващате окото от пръв поглед, оценявате ярката и красива опаковка и можете да предложите многостранен и изтънчен вкус. Трудно е да се съревноваваш с Лъвовете, защото те изпъкват винаги и навсякъде.

Дева - Птиче мляко

Вие цените простотата и удобството и често копнеете за отминали времена. Девата е очарователна и харесва много хората. Да, на външен вид изглеждате студен и дистанциран човек, но в компанията на чай с лимон и искрени разговори веднага разкривате богатата си природа.

Каква храна си според зодията?

Везни - Чийзкейк

Никога не сте твърде много и това е страхотно. Везните лесно се превръщат в душата на всяка компания и никога не омръзват. Можете да „пирувате“ колкото искате, без да се страхувате от преяждане или излишни килограми.

Скорпион - Наполеон

Многопластов, питателен и много солиден "Наполеон" е много подобен на Скорпионите. Подобно на вас, той привлича вниманието със своята помпозност и никога не е без значение. Само най-силните съперници могат да се мерят с Наполеон.

Стрелец - Естерхази

Ще разтопите най-суровите и непревземаеми сърца, изглеждате твърде интересни и привлекателни отстрани. Подобно на Естерхази, Стрелецът може да предложи на хората не само ярка външност, но и също толкова невероятно съдържание.

Хранене според зодията: Как да поддържаме красотата и младостта?

Козирог - Медена торта

Медената торта, подобно на Козирога, само на пръв поглед изглежда прост и обикновен, но не всеки може да „приготви“ такъв шедьовър. Подобно на този десерт, вие не толерирате никакви промени в рецептите и изисквате задълбочен подход към себе си.

Водолей - Тирамису

Водолеите са изискани и загадъчни натури, точно като десерта Тирамису. Отличавате се с капризен характер, но се адаптирате перфектно към всякакви условия. С теб не винаги е лесно, но е толкова "вкусно" и интересно.

Риби - Пияна череша

Забавлението с вас е удоволствие. В Риби има достатъчно деликатен крем, и уютна бисквита, и горчивината на червеното вино, и, разбира се, черешите - основният акцент. Винаги е приятно да си близо до Рибите, защото те опияняват със своята лекота и омагьосват с тайнственост.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес