Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, за които е най-добре да се оженят през юни

06 юни 2023, 21:11 часа

Астролозите назовха зодиите, на които бракът през юни ще донесе най-много радост.

Съвпадът на Венера и Марс в огнения Лъв през юни няма да остане незабелязан за определени знаци от зодиака. Предстоящото астрологично събитие ще укрепи установените любовни двойки и ще постави солидна основа за официален съюз. Особено успешен и щастлив ще бъде бракът за следващите четири знака от зодиака, на които е по-добре да се оженят през юни. По-скоро проверете дали сте в този списък и ако е така, тогава започнете да планирате сватбено тържество с вашия избраник.

1. Лъв

Съвпадът на Венера и Марс се случва във вашия знак, което означава, че Лъвът трябва да се ожени през юни, за да се възползва от благоприятното разположение на планетите. Време е да прехвърлите своя ярък и страстен романс в нов статус и да намекнете на избрания за необходимостта и важността на брака. Поемете инициативата в свои ръце и му кажете, че мечтаете да живеете заедно. Думите ви със сигурност ще накарат партньора ви да предприеме решителни действия, а съюзът, роден през юни, ще стане щастлив и невероятно силен и за двете страни.

Кои ЗОДИИ ги очаква сватба през следващата 2023 година

2. Овен

На второ място е Овенът, в чийто любовен сектор също бушуват страсти между Венера и Марс. Подобно на Лъва, вие трябва да се възползвате от щастливото положение на звездите и да се ожените през първия месец на лятото. Признайте си, че отдавна сте искали да получите предложение за брак, но по някаква причина отлагате сватбеното събитие. Може би се страхувате от идеята, че ще има по-малко свобода в брака, но тези страхове са неоснователни. Обстоятелствата ще се развият в полза на сватбения съюз. Намекнете на любимия човек за вашето желание и се подгответе за сватбата. Красивата и ефектна двойка, която Овен ще създаде през юни, ще зарадва всеки от съпрузите с неувяхваща страст и мощен интензитет на чувствата.

Изненада! Тези двойки зодии ги очаква сватба през лятото на 2023

3. Телец

Телците също ще имат късмет, затова звездите съветват „удряйте, докато желязото е горещо“. Вашият знак винаги е привлечен от идеята за създаването на семейни съюзи, където се чувства наистина добре и удобно. Вероятно в момента вие и вашият партньор вече сте решили коя ще е датата на брака, но е по-добре да влезете в официален съюз през юни. Този месец ще направи брачните връзки невероятно силни, богати и дълготрайни, а емоционалната Венера ще ги дари с чувственост.

4. Везни

Везните допълват списъка с четири зодии, на които се препоръчва да сключат брак през юни. За разлика от други зодии, решението ви да се ожените ще бъде спонтанно. Партньорът ще поеме инициативата и ще направи внезапно романтично предложение. Остава само да дадете отговор и след това да помислите върху подробностите за предстоящото тържество. Юни ще бъде идеално решение, защото ще задоволи всички ваши естетически нужди и ще организира красиво събитие. Освен това този месец е благоприятен за обединението на сърцата по двойки, където един от знаците е Везни.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес