Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии ще си броят пилците през Май, а не наесен

29 април 2023, 17:13 часа

Какво обикновено ви идва на ум, когато чуете пилци? Вероятно в съзнанието ви се появява популярната поговорка, че пилците се броят наесен. Но вярно ли е, че за всички зодиакални знаци тази поговорка е вярна? В случая на тези 4 зодии, този момент ще настъпи през идващия с пълна сила месец Май. Готови ли сте да разберете кои знаци трябва да си броят пилците в най-скоро време?

Лъв

Лъвовете следва да се подготвят за постижения и успехи през май, когато вероятно ще те открият новите граници на своята мощност. Подгответе се за напрежение, за да се насладите на целия опит от успеха след това. Този месец настъпва моментът, в който Лъвовете ще спечелят не само на професионално, но и на лично ниво, като ще получат признание за старанията си.

Рак

Раците са много чувствителни и емоционални, най-малкото нещо може да ги разстрои. През този месец ще се наслаждават на голяма социална активност - настъпва период на нови запознанства и благоприятни взаимоотношения. Отваряйки се пред другите, Раците ще изживеят нови приключения и ще се насладят на много приятни моменти, а вероятно някои от тях ще доведат до трайни приятелства или дори до нови кариерни възможности.

Водолей

Водолеите - знак със свободен дух, непостоянен и в постоянно търсене на нещо ново и интересно. За представителите на зодията влиянието на Меркурий, който влиза в Телец, ще им даде възможност да проявят оригиналността си и да определят нови цели. Водолеите ще изпитат концентрацията на силата, която дойде като следствие от приятелска подкрепа на близките им.

Овен

Овните винаги се развиват, затова може да очакваме нови проекти и постижения през май. Те имат огромна примамка към необикновени ситуации, а Слънцето в Дева ще осигури необходимите умения за използване на професионалните качества на Овните. През май Овните ще постигнат бързо целите си, като се радват на успех и удовлетворение от постигнатото.

Ето ги и тези 4 зодии, за които скоро ще настъпи време да се насладят на резултатите от дълго полаганите усилия. Звучи като напрежение и удоволствие в едно - но какъв е поводът? Може да е някакъв успешен проект, нови взаимоотношения и приятелства или просто нова жизнена енергия. Всички те издържат на практика поговорката, че животът е като боксов мач – няма нужда да го печелиш от първия рунд!

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес