Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 24-30 юни 2024

24 юни 2024, 05:30 часа

Между 24 и 30 юни 2024 г. четири зодиакални знака имат най-добрите седмични хороскопи под влиянието на много важни астрологични промени. Първо, започваме седмицата във фаза на намаляваща Луна.

Още: 4 зодии, които са близо до постигането на целите си, но все още не виждат напредъка си

Тъй като този период съвпада с края на месеца, сега е идеалният момент да извършите ритуал за пречистване, който да ви помогне да се пренастроите и да отворите пътя за навлизане на свежа енергия. Работата с акупунктурист или рейки специалист също е препоръчителна.

Телец

Телец, имате повече възможности в ръцете си, отколкото осъзнавате. Не се ограничавайте и не саботирайте себе си! Първата половина на седмицата ще ви срещне с хора и обстоятелства, които ще се опитат да ви отворят очите за това. От вас зависи дали искате да се ангажирате с тези благословии, или да се отдръпнете. Не позволявайте на страха да ви възпира.

Втората половина на седмицата ще бъде по-скоро за размисъл от ваша страна. Сега е добър момент да прочистите душата си от стари рани и убеждения, които саботират живота ви. Процесът може и да не се осъществи за един ден, но тръгването на такова пътешествие ще има изключително положително въздействие върху вас.

Козирог

"Да живее кралят!" Това е загадъчното послание за вас тази седмица, Козирог. Опитайте се да бъдете по-наблюдателни към хората около вас и към средата, в която се намирате. Това ще ви покаже дали трябва да се присъедините към тълпата (в крайна сметка тълпата не винаги греши) или да я избягвате категорично (ако изглежда, че те отиват някъде на тъмно и засукано място).

Просто запомнете: космическите благословии на седмицата ще дойдат при вас, когато проявявате инициативност и сте на мястото на пилота в живота си. Ако се опитате да предадете тази власт на някой друг, може да не оцените избора, който той прави вместо вас. Воденето на дневник на мислите ви ще бъде най-добрият ви приятел в това отношение.

Водолей

Водолей, чудили ли сте се някога какво би било усещането, ако имахте човек, който да е твърдо във вашия ъгъл, но никога да не се страхува да изкаже мнението си и да ви попречи да сбъркате или да направите глупост? Енергията през тази седмица ви подтиква да си спомните, че дори и да нямате такъв човек, нека той да бъде едно от вашите желания.

Това е по-голяма благословия, отколкото повечето хора осъзнават. През тази седмица също така ви насърчаваме да помислите за последната ера от живота си и да извлечете поуките от нея. Това ще ви бъде от полза в следващата фаза на космическото ви пътешествие.

Риби

Риби, не изигравайте всичките си карти наведнъж тази седмица. Задръжте някои от тях. Това включва и това да държите тайните си зад плътно затворени уста за момента. Възможно е да сте в обкръжението на хора, които ще ви спират, ако видят, че ги изпреварвате. Космическите сили обаче ви подкрепят твърдо, така че не се страхувайте.

Още: 3 зодии, които ще имат късмет по време на лятното слънцестоене

Втората половина на седмицата ще бъде период на любов, благодат и нежност. Опирайте се на взаимоотношенията, които наистина ви носят радост, и наблюдавайте как всичко се трансформира в цветове. По този път ви очакват добри изненади!

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес