Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които не са в добри отношения с технологиите

20 август 2023, 22:00 часа

Има хора, които не са в „добри отношения“ с никакви домакински уреди и джаджи. В близост до тях много устройства спират да работят нормално: замръзват, мигат, изключват се, спират.

1. Овен

Овенът не понася, когато нещо се обърка. Но в същото време самите те често са основната причина за повреди в оборудването у дома и на работното място. Тази ситуация няма много общо с мистиката. Просто Овните са твърде нетърпеливи и импулсивни: когато им се струва, че компютърът, телефонът или факсът не работят толкова бързо, колкото им се иска, те започват да натискат бутоните с голямо усърдие. Представителите на знака са сред онези хора, които смятат, че удариш ли техниката, ще заработи по-добре. Но не винаги става така. Следователно Овните се сблъскват с всякакви сривове по-често от останалите хора.

Как различните зодии се справят със стреса и какви са най-ефективните начини за релаксация за всяка зодия?

2. Телец

Телците биха могли да бъдат приятели с технологиите, ако имаха поне малко представа как работи тази или онази джаджа. Представителите на знака са твърде далеч от разбирането на „вътрешността“ на компютър, пералня. Следователно, когато сигналите за повреда започнат да мигат, Телецът изпада в паника и се опитва да намери повреда на случаен принцип: те включват и изключват оборудването с надеждата, че това ще помогне. Те ще натискат копчетата отново и отново, докато от домакинския уред буквално не излезе пушек. Когато стане ясно, че нищо не може да бъде поправено от тях, представителите на знака се обръщат за помощ.

3. Дева

Педантичните Деви се ядосват от всякаква зависимост от технологиите, дори когато става въпрос за пускане на детски квадрокоптер. Освен това, хората от този знак са слабо запознати с механизмите. Ето защо, когато нещо се счупи, Девите в сърцата си се гневят на закупения артикул и проклинат деня, в който са се съгласили да купят друга „новомодна и безполезна“ джаджа.

Когато представителите на знака разберат, че страданието не може да помогне в случая, те първо отиват при роднини или приятели за помощ. Добре е, ако в обкръжението им има знаещ човек. В противен случай няма да е лесно за всички, защото Девите никога няма да се успокоят, докато не решат проблема.

Кои са най-природно интелигентните зодии?

4. Риби

Рибите, за разлика от предишните знаци, уважават техниката. Но те имат друга крайност: те се притесняват толкова много, че понякога се страхуват да разберат процесите сами. Например, Рибите никога няма да се съгласят да проучат менюто на нов телевизор без помощник или ще оценят закупена прахосмукачка само в присъствието на компетентни лица, иначе никога не се знае. Но такава предпазливост пак не спасява представителите на знака: нещо постоянно се чупи до тях и то в най-неподходящия час.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес