Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии силно ядосаха Дракона и 2024 г. ще бъде голямо изпитание за тях

06 февруари 2024, 10:44 часа

Кои от представителите на зодията минаха задочно по пътя на митичното създание и как ще се развие високосната година за тях? Вижте с какви проблеми ще ви награди Драконът, ако се окажете представител на някоя от тези зодии.

Ако за някои знаци високосната 2024 година се оказва благоприятна и плодородна, то за други мистериозното животно от китайската митология таи злоба и ще отмъсти. Началото на годината на дървения дракон ще донесе проблеми, трудности и всякакви неприятности на тези бедни души.

Стрелец

Представителите на тази огнена зодия няма да имат добра година от самото начало. Стрелецът е предопределен да страда напълно през 2024 г. От време на време ще има пречки в бизнеса, плановете ще се сринат и отношенията с хората ще се влошат.

През пролетта на 2024 г. Стрелците могат да получат обостряне на хронични заболявания. Също така, през топлия сезон не са изключени сериозни кавги с близки и дори трагични раздели. Вероятни са остри проблеми в семейството, а след това и във финансите.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през тази седмица, 05-11 февруари 2024

Скорпион

Собствениците на водната зодия Скорпион са вторите потърпевши, на които митичният дракон ще си отмъсти през 2024 година. Те също ще трябва да се изправят пред продължителна тъмна ивица в живота. Първото правило, на което Скорпионите трябва да обърнат внимание, е да разчитат само на себе си през високосната година. Втори съвет: поддържайте самообладание.

В личния живот на представителите на зодия Скорпион всичко ще бъде тъжно. Дори и да се случи някаква романтика, тя няма да се превърне в нещо сериозно. Но в работата страстите и конфликтите ще са в разгара си, така че често ще се налага да се стресирате заради неприятности.

3 зодии, чиито желания ще се сбъднат през февруари 2024 г.

Лъв

Друга зодия, която ще понесе гнева на Дракона през високосната 2024 година, ще бъде огненият Лъв. Както пророкува известният астролог, носителите му едва ли не ще трябва да се борят за щастие и благополучие. Успехът ще бъде постигнат с много трудности.

Но проблемите с парите за хората, които са Лъв според хороскопа, могат да бъдат избегнати само в един случай - спестяването. Ако се разхищавате и редовно се глезите със скъпи покупки, тогава няма какво да говорим за финансова стабилност.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес