Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии НЯМА да имат никакви неприятности през октомври – ето кои

30 септември 2024, 06:04 часа

Астролозите посочиха три зодии, които през октомври ще бъдат лишени от неприятности и в живота им ще настъпи мир. Проверете кой може да разчита на архангелска помощ за повече спокойствие и божествена мъдрост.

Овен

Овенът трябва да започне диалог с духовен водач или някакъв лидер още в първите дни на октомври. Посланието, което ангелът на късмета и божествената мъдрост носи за него, не само ще му помогне да излезе от трудна ситуация бързо и безболезнено, но и ще спечели много от нея. Късметът ще се върне в живота им, стига действията на Овена да не са насочени към нараняване на други хора, защото нечистите намерения ще бъдат наказани.

Още: Есента ще отслаби аурата на 3 зодии, ето как да се предпазят

Дева

Девата скоро ще получи важна новина, която незабавно ще промени финансовото ѝ положение към по-добро. Има много признаци, че сега ще навлезе в най-добрия период от живота си. Непознат човек не само ще протегне ръка за помощ, но и ще покаже изключителна подкрепа. Освен това архангел Йофиел ще ви предпази от фалшиви ситуации и хора с нечисти мисли. Небесният пазител обаче поставя условие - когато се появят първите големи пари, зодия Дева трябва да ги сподели с хора, които се нуждаят повече от нея.

Везни

Още: 5 зодии, които моментално ще ви пленят с ум и красота

През втората половина на октомври Везните ще установят изключително силна духовна връзка с архангел Йофиел. Ако те смирено слушат посланието му и след това внимателно следват инструкциите му, Везните няма да направят грешка, която може да ѝ струва скъпо. Оказва се, че с настъпването на есента в зодиакалната орбита на Везните се е появил човек, който явно ѝ желае злото. В тази ситуация представителите на зодията трябва да играят хладно и разсъдливо.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес