Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 знака от зодиака, по които Лъвовете са луди

05 август 2023, 21:44 часа

Лъвът има специфичен характер и не всеки може да се спогоди с него. Но има няколко знака на Зодиака, с които става добра комбинация.

1. Стрелец

Приятелският тандем Лъв и Стрелец е един от най-силните и искрени. Въпреки че това са напълно различни по характер и навици представители на огнения тригон. Но в същото време Лъвът винаги е спокоен до Стрелеца. В крайна сметка, те знаят как да слушат, дават добри съвети и просто подкрепят. В допълнение, Лвов завладява и не му е нужно да чака "изненади" от Стрелец. Стрелецът от своя страна оценява добротата и благородството на Лъва. Следователно такива връзки само ще се заздравят с времето.

Ако говорим за мъж Стрелец, тогава жена Лъв има добри шансове да изгради доверен съюз и силен брак с него. Тя ще го зареди с енергия, а той ще знае как да се държи, за да „укроти“ емоционалната Лъвица. Такъв мъж ще вдъхнови партньора си със своята сдържаност и спокойствие, независимо какво се случва около него: той е доста целеустремен и знае как да се концентрира върху основното.

Родените с най-голям късмет Зодии - ето кои са те!

2. Везни

Когато Лъвът срещне Везни, те веднага си стават симпатични. Представителите на огнената зодия усещат, че пред тях стои човек с близки интереси и възгледи. В допълнение, хората от въздушната група вдъхновяват Лъва със своята лекота, гъвкавост и романтика. Те бързо забравят обидите и продължават комуникацията, сякаш нищо не се е случило. Това е качество, което Лъвовете трябва да научат от Везните: особено когато става въпрос за прошка. В края на краищата, понякога Лъвовете могат да развалят настроението на всички около тях, ако не харесват нечий сарказъм. Везните в това отношение са по-прости - те се смеят на себе си и живеят.

Романтичната връзка с мъж Везни също ще се основава на споделени интереси. На тази основа вероятно ще се роди съюзът. Жената Лъв ще се чувства комфортно до партньор, който подкрепя нейните дейности и идеи. Такъв роман ще даде ярки впечатления и емоции.

Как можете да вържете късмета според зодията?

3. Близнаци

Близнаците, подобно на Лъвовете, обичат вниманието на другите. Това качество привлича представителите на знака един към друг, а също така те са пленени от взаимната лекота на издигане и идейност. Следователно, приятелството на Лъв с Близнаци се ражда почти на интуитивно ниво. Хората от тези зодии се интересуват взаимно, защото друга допирна точка е любовта към вълнението и приключенията: Лъвът е привлечен от приключенията и Близнаците с удоволствие ще им правят компания. Те се отегчават, когато денят е подобен на предишния.

Ако Лъвиците харесват мъж Близнаци, най-вероятно той ги е привлякъл със своите лидерски качества и неуловимост. В този случай "огнените" жени събуждат инстинкта на ловеца, защото "всичко най-добро трябва да принадлежи на тях". В такава двойка страстта винаги ще гори.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес