Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които всички обичат - те рядко ще ви наранят

05 януари 2023, 23:33 часа

Според астрологията много фактори оказват влияние върху уникалната личност, поведението и нагласата на човека във взаимоотношенията. Прозрения за тези неща дава рожденият хороскоп. 

Умението да разчитате картата на планетите в деня на раждането си ще превърне всеки човек в отворена книга за вас. Ако все още нямате такива познания, обърнете внимание на зодиакалните знаци. Докато някои от тях се отличават с избухлив характер или дръзко чувство за хумор, астрологията различава 3 зодиакални знака, които по природа са мили и любвеобилни. Хората, родени под тях обикновено нямат лоши намерения към другите.

Разбира се, "сладостта" не е черта, запазена само за няколко избрани зодиакални знака. Всеки човек може да бъде любящ, мил и добронамерен, независимо от това кога е роден. В астрологията качества като доброта и добронамереност се проявяват по различни начини. Земните земни знаци са склонни да подават ръка за помощ. Въздушните знаци са дружелюбни, а водните - изключително съпричастни. 

Кои са най-добрите черти на зодиите - проверете вашата!

Рак (21 юни - 22 юли)

Ракът може да изглежда строг и да има своите настроения, но под неговата обвивка се крие нежна и любяща вътрешност. Този воден знак несъмнено е една от най-любящите души около вас. Състрадателният Рак поема ролята на грижовник и прави всичко възможно, за да вдъхне сигурност на другите. Той не отвръща поглед от чуждата болка. Винаги се опитва да бъде любезен и полезен, независимо от ситуацията. И накрая, той е управляван от Луната, символ на майката, което задълбочава неговата чувствителност. Ракът интуитивно разчита емоциите на другите хора и знае как да им помогне.

Везни (23 септември - 23 октомври)

Присъствието на Везни е лек за всяка тъга. Това е зодиакален знак, който обича баланса и ще го внесе и във вашия живот. Освен това благодарение на елемента въздух той има способността да намира общ език с всички. 
Управляващата я планета Венера я прави богиня на любовта. Това е обратното на "кралица на драмата". Везните избягват конфликтите на всяка цена и помиряват враждуващите страни. Вместо да изливат гнева си, те се ръководят от добротата. Тази зодия не обича да има врагове, затова не изгаря мостовете. 

Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?

Риби (19 февруари - 20 март)

Ако някога сте се намирали в близост до Риби, вие сте наясно, че този воден знак има меко сърце. Рибите са надарени с изключителна чувствителност и силно развита емоционална интелигентност. Те съчувстват на всички, освен на себе си, и поставят другите хора на първо място. 
Рибите обичат да се носят по течението и рядко изпитват нужда да разклащат лодката с остри думи. Те са управлявани от мечтателния Нептун, който ги е надарил със силна интуиция. Разчитат чувствата на другите на мига и се опитват веднага да разведрят обстановката. Когато поверите проблема си на Рибите, те ще направят всичко възможно, за да ви помогнат.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес