Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 нещастни зодии, които не трябва да планират важни неща през декември

09 декември 2023, 20:11 часа

Има голям шанс не само да се разочаровате, но и да срещнете проблеми. Ако сте една от тези зодии, тогава е по-добре да се скриете до края на първия месец на зимата.

Всеки е свикнал бързо да свършва стари задачи в края на годината, за да започне януари на чисто. Тази година обаче за някои представители на зодиакалния кръг подобна тактика ще навреди повече.

Кой е по-добре да не планира важни неща за декември?

Риби

Представителите на зодия Риби няма да са в настроение в края на годината. Те ще бъдат особено податливи на влиянието на негативни емоции и апатия. Защо да не планирате нещо важно за декември? Тривиално поради загуба на производителност. И да се справяте с досадната работа в края на годината не е приятно удоволствие.

Нека хората от зодия Риби да се опитат да бъдат по-тактични с близките и да не се нахвърлят на любимците си заради някакви свои проблеми. Има добра новина: до края на декември може би ще успеем да се опомним.

Зодиите, които се сблъскват с проблеми с доверието

Стрелец

Друг нещастен човек, който ще има повече проблеми през декември, ще бъдат тези от зодия Стрелец. Особено напрегнат период ще имат в средата на месеца. Но дори в началото „много трудни задачи в работата ще ви принудят да мобилизирате интелектуалните си ресурси и да привлечете помощ от колеги и приятели“.

Стрелците може да почувстват, че са загубили интерес към близките си. Но не се поддавайте на униние - в края на декември ситуацията ще се промени към по-добро.

6 зодии, които са склонни да бягат от проблемите

Близнаци

„Началото на месеца ще бъде труден период, защото много фактори ще попречат на вашия бизнес: липса на самочувствие, машинации на завистници и недоброжелатели, умора и лошо настроение“, казва експерт. Всичко това ще се простира до Нова година. Астрологът отбелязва, че подкрепата на близки ще помогне за преодоляване на кризата, с които си струва да прекарвате повече време заедно. Освен това, няма нужда да давате обещания за помощ на всички и всичко - може да нямате достатъчно сили да ги изпълните. Ето защо е важно да поставите правилно приоритетите и да оцените адекватно силните си страни.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес