Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Млада майка се нуждае от средства за лечение

13 юни 2023, 10:05 часа • 2082 прочитания

Кристияна Николова е млада жена от Варна. Тя се нуждае от помощ в борбата с рака. Кристияна е майка с прекрасно семейство. За съжаление тя е диагностицирана с 4-ти стадий рак на черния дроб и разсейки.

В момента е на лечение в Турция в болница John Hopkins Anadolu. Там дават шанс за успешно лечение. Химиотерапиията може да започне веднага щом от болницата получат първоначалната сума от 13 000 евро – за съжаление, непосилна за семейството.

Всеки, който желае и има възможност да даде шанс за живот на тази млада майка, може да го направи чрез дарение тук:

Банкова сметка в лева:

IBAN: BG36STSA93000008607513

BIC: STSABGSF

ТИТУЛЯР: Милена Николова (майката на Кристияна)

Ето и какво гласи пост на неин близък приятел:

"Никога не съм ви молил за това, но сега ще го сторя... Представям ви Кристияна Николова (Kristiqna Nikolova). Познавам това момиче от ученичка.  Ходили сме заедно на Бузлуджа, раздавали сме флаери, веели сме знамена, работили сме, веселили сме се. И все заедно, рамо до рамо. Днес, тя е вече млада дама, с прекрасно семейство. Майка. И има нужда от помощ!

Кристияна е с 4-ти стадий рак на черния дроб и разсейки. В момента е на лечение в Турция в болница John Hopkins Anadolu, където им дават шанс за подобрение. Могат да започнат с химиотерапиията веднага щом получат първоначалната сума от 13 000 евро - за съжаление непосилна за семейството.

Моля, помогнете кой с колкото може, за да дадем шанс на тази млада майка да продължи да бъде една от нас!"

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес