Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На база "думи" Корнелия Нинова казва: В село Габра не дават направления на симпатизанти на БСП

14 май 2014, 08:05 часа • 33246 прочитания

Отказ от даванена направления и три лева вместо един потребителска такса – това е реалността в елинпелинското село Габра за хора, които симпатизират на БСП, твърди червеният депутат Корнелия Нинова.

Нинова разказа за този случай след предизборна среща с червени симпатизанти в Елинпелинска облат.

По телефона Бисерка Николова, която е въпросната лекарка и общщински съветник от ГЕРБ, категорично отрече обвинението. Лекарката заяви, че съпругът ѝ е член на БСП, а свекър ѝ е бил член на БКП. Въпросното оплакване по мой адрес идва само от един източник – на събранието само една жена го е заявила, Спаска Сепаревска, каза Николова. А тя не ми е пациент, добави лекарката.

В сутрешния блок на Нова телевизия Корнелия Нинова обаче заяви, че друг пациент на име Иван Славков му е било отказано направление за преглед на окото. Д-р Николова отвърна, че Славков е получил две направления за проблема си. Славков е местният координатор на БСП. И мога да докажа по електронен път, че направления съм издавала, добави лекарката.

На въпрос дали е възможно да е била подведена, Корнелия Нинова отвърна, че не се притеснява и вярва, че са ѝ казали истината. Пуснах сигнал до Здравната каса и тя трябва да се произнесе, завърши червеният депутат.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес