Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кметът на Ивайловград със специална покана за спектакъл по стихове на Ивайло Балабанов

14 март 2024, 11:39 часа • 3358 прочитания

Кметът на Ивайловград Диана Овчарова отправи специална покана към жителите на Хасково да посетят спектакъла "Похвално слово за българката", който ще се играе в Театър "Иван Димов" днес, 14 март. "Обръщам се към всички мои приятели, от Хасково. Оставете дребните проблеми тази вечер и елате, за да изгледаме заедно този невероятен спектакъл, по стихове на великия Ивайло Балабанов.", пише Овчарова.

"Предупреждавам Ви, че ще бъдете разтърсени! Един спектакъл, който се гледа през-и-със сърцето. Спектакъл, който пълни очите, свива душата и събужда спомените за голямата любов към родния дом, към една "земя, горена, мъчена и клана"…", добавя кметът.

Овчарова уверява, че зрителите ще се насладят на майсторското перо на Ивайло Балабанов и на талантливата трупа към Читалището в Ивайловград: "Като човек, дълбоко свързан с поезията на Ивайло Балабанов – искам да Ви уверя, че ще се насладите на всяка дума, на майсторското му перо и на таланта на театралната младежка трупа към Читалището, в Ивайловград, което толкова много обичам! В днешното време на безпътие, този спектакъл е ориентир за време!".

Обръщам се към всички мои приятели, от Хасково. Оставете дребните проблеми тази вечер и елате, за да изгледаме заедно...

Posted by Диана Овчарова on Thursday, 14 March 2024

Постановката ще се играе в Театър "Иван Димов" днес, 14 март, от 18:30 ч., а билети могат да бъдат закупени ТУК.

Още: Най-голямата читалищна зала в Ивайловград вече носи името "Ивайло Балабанов"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес