Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Студенти помагат на малката Деяна с благотворителен коледен базар

05 декември 2022, 17:04 часа • 3116 прочитания

Десетки студенти от Студентски съвет на Софийски университет "Св. Климент Охридски" организират благотворителен базар на Факултета по математика и информатика към Алма матер.

Събитието е по инициатива на представителите на факултетния съвет, като това е поредната благотворителна кауза, организирана от младите хора. Този път благотворителният коледен базар ще се състои на 14 и 15 декември във фоайето на ФМИ на първия етаж.

"Тази година нашата кауза е Деяна - момиче на 20г., което има нужда от нашата подкрепа! Повече за състоянието на Диди може да научите във фейсбук групата, създадена в нейна помощ. Всяко дарение е шанс за това прекрасно момиче! Заедно ще успеем да съберем необходимата сума от 300 000€!", пишат организаторите. Повече данни за това как да помогнем, вижте тук.

И тъй като по Коледа стават чудеса, студентите на Софийския университет организират и още две от най-известните си предколедни инициативи. Научете повече за кампанията за изпращане на коледни писма "Минута за Коледа" и за благотворителния коледен базар на книги "Купи книга - подари надежда".

Ивайло Илиев
Ивайло Илиев Отговорен редактор
Новините днес