Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кафе с благодарност и усмивка за медиците от Спешна помощ (ВИДЕО)

07 април 2019, 10:10 часа • 1049 прочитания

Днес, 7 април, се отбелязва Световният ден на здравния работник. Освен ден на здравния работник, 7 април е и Световен ден на здравето, откакто през 1948 година в Женева е създадена Световната здравна организация. 180 са страните членки на СЗО, които работят ежедневно по програми, насочени към решаване на здравните проблеми съвместно с правителства, специализирани организации и неправителствени формации. 

Световният ден на здравето е глобална инициатива, която приканва всички - от световните лидери до хората във всички страни, да се фокусират върху едно здравно предизвикателство със световна значимост.

Големите световни компании също не остават безразлични. Това доказват и от Dunkin’ Donuts - най-голямата верига за кафе напитки и донати в света, които зарадваха лекарите от Спешна помощ в София по случай празника им с ароматно кафе и донати, поднесени с благодарност и усмивка. Компанията избра да благодари на медиците за тяхната готовност да спасяват живота 24 часа, 7 дни седмично.

Със съпричастност и с внимание към хората в бели престилки, Dunkin’ Donuts стартира своята кампания "Зареди се с позитивна енергия". Служителите на Dunkin’ Donuts зареждат с позитивна енергия всяка напитка, която приготвят, и вярват в енергията на споделеното кафе с приятел, която носи удоволствие, съпреживяване, топлина, наслада.

В Световния ден на здравето и във всеки друг - БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес