Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ разтвор за поливане на стайни растения

09 октомври 2023, 13:44 часа

За да направите вашия дом красив и зелен, не е нужно да опирате до скъпите и изкуствени торове. Вместо това, можете да приготвите чудотворен разтвор, който ще направи стайните ви растения здрави и процъфтяващи. Този метод е не само икономичен, но и екологично приятен, използвайки само естествени съставки.

Необходими съставки:

- 5-6 яйчни белтъка

- 1 литър топла вода

- 10 литра вода

Най-добрият разтвор за поливане на цветята у дома

За начало разбийте яйчните белтъци и размешайте в 1 литър топла вода. Оставете сместа да престои за 1 седмица на хладно място. След този период, излейте съдържанието в 10 литра вода и разбъркайте добре. Този разтвор може да се използва за поливане на всички стайни растения.

Съвет: Можете да разредите разтвора и да го съхранявате в бутилки от 2 литра в хладилник, използвайки го по малко, когато е необходимо. Важно е водата да бъде на стайна температура, за да не шокирате растенията.

Цветята цъфтят целогодишно, ако разтворите 7 таблетки от ТОВА във вода

Ако отглеждате билки или домашни зеленчуци, същият разтвор може да се използва за тях. Този естествен метод на подхранване ще помогне на вашите растения да растат здрави и красиви, без да нарушава екосистемата.

За поддръжка на вашите стайни растения с естествен разтвор, няма нужда от сложни процедури или скъпи продукти - всичко, което ви трябва, е вашия добър стар яйчен белтък.

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес