Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Подновява се виртуалният приемен ден на кмета на Трявна

14 януари 2022, 17:26 часа • 1416 прочитания

Община Трявна информира всички граждани, че се подновява присъствения приемен ден и виртуалния приемен ден на кмета на общината. Г-жа Силвия Кръстева ще приема на място в Заседателна зала №403 на общинска администрация всеки вторник от седмицата, за да изслуша и обърне внимание на поставените от хората проблеми и да разговаря с тях по важни въпроси. Присъственият приемен ден ще се провежда от 10:00 ч. до 12:00 ч., като първият такъв е обявен за 18.01.2022 год. (вторник). Срещата между кмета на Община Трявна и заинтересованите граждани ще се провежда на закрито при спазване на всички въведени противоепидемични мерки срещу Covid-19 в страната – дезинфекция, носене на предпазна маска за лице и спазване на физическа дистанция между присъстващите.  

Междувременно от днес – 14.01.2022 год. до 20.01.2022 год. (четвъртък) може да задавате своите въпроси на лично съобщение или като коментар под публикацията, споделена в двете официални фейсбук страници – “Община Трявна” и “Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна”. Кметът ще отговори на зададените въпроси по всички засегнати теми, които вълнуват гражданите и са свързани с неговата дейност и правомощия. Видеоматериалът ще бъде излъчен на 21.01.2022 год. (петък) от 18:00 ч. в двете официални фейсбук страници.  

Виртуалният приемен ден ще се записва и излъчва два пъти месечно. Заедно с присъствения такъв, инициативата има за цел да поддържа и да не губи основната връзка между местно управление и граждани, в усложнените условия от Covid-19, която е от изключително значение за информираността на обществото и решаването на актуални проблеми в негов интерес.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес