Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Трявна дава информация за еврофинансирането

22 октомври 2021, 16:16 часа • 2334 прочитания

На 28.10.2021 год. (четвъртък) Областният информационен център и Националната служба за съвети в земеделието ще проведат кампания за възможностите по оперативните програми на Европейския съюз. Със съдействието на Община Трявна, двата екипа ще разположат своя информационен щанд в парка пред сградата на Районния съд в Трявна. Събитието ще се проведе от 11:00 ч. до 13:00 ч.  

“Ще извършваме индивидуални консултации на всички желаещи и заинтересовани граждани на гр. Трявна във връзка с текущите и бъдещи възможности за финансиране със средства от Европейския съюз.” обясни управителят на ОИЦ – Габрово Маринела Събева.  

Информационната кампания на открито ще се проведе съобразно наложените противоепидемични мерки със Заповед на Министъра на здравеопазването, влезли в сила от 21.10.2021 год. Задължително е носенето на предпазна маска за лице и спазване на физическа дистанция от 1.5 м. На щанда ще бъдат разположени и предоставяни дезинфектанти за ръце и маски за лице и раздаваните рекламни материали ще бъдат в индивидуални пакети. В допълнение, екипът на ОИЦ-Габрово информира, че е ваксиниран и при проверка от съответните органи може да представи “зелен сертификат”.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес